Galatasaray Real Madrid

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Galatasay turu geçerse öğretmen arkadaşlara baklava sözüm var geçeriz demi işimiz çok zor ama hayırlısı artık

bir fenerbahçeli olarak inşaallah turu geçer. ama bana öyle geliyor ki hocam senin baklava gidici

Hiç belli olmaz böyle maçlar çok küçümsendi Galatasaray. Zor ama imkansız değil.

keşke kazansa, umutlar hep o yönde ama akıl ve mantık diyor ki gs buraya kadar.

İçimizdeki almanlara, ingilizlere, portekizlilere en son da ispanyollara rağmen saldır GALATASARAY!

şimdiden dsmartınız yoksa azeri gardaşların kanallarını ayarlayın bu maçlar 10-12 yılda bir oynanır. Kaçırmayın çoookk çoookk büyük bir problem olmazsa ki olmasın inş. Yensekte yenilsekte GALATASARAYLIYIZ GARDAŞ

Kaçırmak mı? Kombinemiz var, bugün İspanya vizemiz de çıktı. Tarihe tanıklık etmek için yanındayız :+1: :tr:

zencefil58' Alıntı:
sunny' Alıntı:
Kaçırmak mı? Kombinemiz var, bugün İspanya vizemiz de çıktı. Tarihe tanıklık etmek için yanındayız :+1: :tr:

gerçekten mi hocam

Allah nasip ederse tabi, bu arada san.bar. bilet fiyatı Türk parasıyla 145 Lira. Biletimiz de alınmış, Eskişehir deplasmanı 100 liraydı be, buradakiler de işin cılkını çıkarıyorlar harbiden

zencefil58' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
TUR ATLAMA İHTİMALİ %0 8)

bol bol sevinirsiniz işteee

gs tur atlamasını isterim elbet.ama olacak iş var olmucak iş var,iki takım arasında güç dengesi olur tur atlama ihtamli vardır dersin,schalke maçında olduğu gibi.(ki takım olarak schalke gs ye göre bence bi adım önde)..amaa madrid ile gs yi kıyaslamak bile anlamsız olur..o yüzden tur atlama ihtimali yok diyorum :-1:

sunny' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:
sunny' Alıntı:

gerçekten mi hocam

Allah nasip ederse tabi, bu arada san.bar. bilet fiyatı Türk parasıyla 145 Lira. Biletimiz de alınmış, Eskişehir deplasmanı 100 liraydı be, buradakiler de işin cılkını çıkarıyorlar harbiden

Harika inş güzel bir maç izlersiniz

Geri