bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayımıza başarılar...
İnşallah turu geçer...
İnşallah turu geçer...
Hocam tam tersi olursa bende senin yüz ifadeni görmek isterim... ALLAH BÜYÜKTÜR...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
Bir fenerbahçelinin böyle konuşmasını niyeyse hiç yadırgamadım. Çok alışılagelmiş bir durum...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
azaz' Alıntı:Hocam tam tersi olursa bende senin yüz ifadeni görmek isterim... ALLAH BÜYÜKTÜR...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
adrenaline' Alıntı:Bir fenerbahçelinin böyle konuşmasını niyeyse hiç yadırgamadım. Çok alışılagelmiş bir durum...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
umutbilisim' Alıntı:azaz' Alıntı:Hocam tam tersi olursa bende senin yüz ifadeni görmek isterim... ALLAH BÜYÜKTÜR...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
hocam şaka yapmıştım da umarım galatasaray iyi sonuçla döner..Benim nefretim Burak'a o atmasın da inşallah 5-0 yeneriz sorun değil
azaz' Alıntı:Hocam tam tersi olursa bende senin yüz ifadeni görmek isterim... ALLAH BÜYÜKTÜR...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
:++:ekicimert' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak gönülden destek veriyorum.skoru bilmem ama en azından istanbula umut getirsinler..
uhaha:azaz' Alıntı:Hocam tam tersi olursa bende senin yüz ifadeni görmek isterim... ALLAH BÜYÜKTÜR...umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
Hep beraber kınanızı yakarız artık... :-1:umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
Sonrada herkes Fenere niye düşman deyip ağlarsınız. Neden acaba :?: Fenerliden başka hiç bir takımdan böyle laflar çıkmaz. Ben bir Galatasaraylı olarak Lazio karşısında Fenerbahçeyi destekliycem..umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum
doğru söyle sen inanıyormusun buna?tuncay2744' Alıntı:Diğer açıdan yorum yapacak olursak; Gala deplasman takımı ve Madrid yenmek zorunda. Seyirci bastıracak Madrid saldıracak Gala kontra yapacak. Burak, Sneijder ve Drogba gününde olursa Gala galibiyete yakın taraf gibi duruyor :roll:
tuncay2744' Alıntı:Sonrada herkes Fenere niye düşman deyip ağlarsınız. Neden acaba :?: Fenerliden başka hiç bir takımdan böyle laflar çıkmaz. Ben bir Galatasaraylı olarak Lazio karşısında Fenerbahçeyi destekliycem..umutbilisim' Alıntı:bir fenerbahçeli olarak ronaldonun hat trick yaptıktan sonra burak'a dönüp sus işareti yapmasını istiyorum