Galaxy S3 mü Sony Xperia Zmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan messi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bende ikisi arasında kaldım. İkisini de bakıp inceledim. S3 ün görüntüsü bariz şekilde net ve harika bi ekranı, kullanımı var. Hayran kaldım ve S3 aldım. Sony nin Samsung tan tek üstün tarafı kamerası. O da foto çekip bilgisayara atılınca anlaşılıyor. Kendi ekranında fotolar çok net.. Birde aralarında bariz bi fiyat farkı var. Bu durumda Expria Z almak mantıksız. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz..

FİYAT FARKI VAR BAYA ARALARINDA PARAN VARSA XPERİA DERİM. PEKİ BU İTHATÇI FİRMADAN GARANTİ NE OLUYOR :?: GİTTİGİDİYORDA 659 CİVARINDA S3LER.

eras63' Alıntı:
FİYAT FARKI VAR BAYA ARALARINDA PARAN VARSA XPERİA DERİM. PEKİ BU İTHATÇI FİRMADAN GARANTİ NE OLUYOR :?: GİTTİGİDİYORDA 659 CİVARINDA S3LER.
Hocam senin dediğin S3 Mini olmasın..? Bu fiyata normal S3 vermezler..

eras63' Alıntı:

hocam gittigidiyordaki s3 ler mini olanlar. s3 ler paralel ithalatlar 1000 tl civarında.

aakcakaza' Alıntı:
eras63' Alıntı:

hocam gittigidiyordaki s3 ler mini olanlar. s3 ler paralel ithalatlar 1000 tl civarında.
miniyi mi kastettini hocam? bir de ithalatçı firma garantisi tavsiye etmiyor musunuz?

BEn experia S düşünürken arkadaşın söylemesi üzerine Sony nin garanti ve servis şikayetlerini okuyunca sony sayfasını direk kapattım.

s3'ün xperia z'den iyi olan hiçbir özelliği yok.

işlemci-ram-foto kalitesi-ekran kalitesi- çözünürlük- veri aktarım hızı- incelik- tasarım hepsinde sony önde.

xperia z'yi s4 ile kıyaslamak daha mantıklı.

Geri