Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı sorun bendede var hocam. en son bt arızadan gelenler 1 ay sonra garantini bitiyo, peki nolacak dediğimde, bu lab devlet için bitmiştir dedi.. sanırm kendi imkanlarımızla tamiratını yaptırıcaz
adresinden başvuru yapabilirsiniz. ancak diğerleri yani garantisi dolmuş bt sınıflarındaki sorunlu cihazlara sahip öğretmen arkadaşlarım, malesef kurum ya da kendi imkanlarınız ile sorununuzu halletmeye çalışmak zorundasınız. bt sınıfının topyekün değişmesi içinde ,ilçe formatör öğretmeninden öğrendiğim kadarıyla, 10 seneyi doldurmuş olmaları gerekiyor.
@kaplan34 hocam,
kaderine terk ediyorlar yani sonra BT leri...BT sınıfının değişmesi için 10 sene gerekli demek.o yüzden TEP Faz1 ler değişmiyor bir türlü.10 sene için bir dayanağı var mı acaba...?
iyi bari 20 sene değilmiş :? :lol:
Bizde de garanti doldu malesef. 3 bilgisayar arızalandı. Müdürle görüştüm. Kendi imkanlarımızla yaptıracaz dedi. Bugün Müdür beyle bilgisayar servisine bıraktık. İnşallah fazla marafı çıkmaz.
10 sene nerde hocam :verymad: :verymad: 2009 bitiyor bendeki lab 99 da kurulmuş. Hiç değişecek gibi bir havada yok ortalıkta. O da farazi bir söylem olmuş.
hocam ilçe formatörü ile aram baya iyiydi. sınıfımı yenileyebilir miyim diye konuşmuştuk o da bu tarz bir yazı gelince mutlaka haber veririm demişti. sağolsun verdi de. yazı içeriğinden bahsetti bana 10 senelikleri değerlendirmeye alıyorlar hocam diyince benim sınıfımı yenileme hayalerim suya düştü tabi. bunun üzerine yine bir başka bilgisayar öğretmeni arkadaşım ile 2 günümüzü sınıfı toparlamakla geçirdik. (tamir + format + donanım eksiklikleri )
@omerdurmus hocam ilçe ile bi temasa geçmenizi öneririm hocam sonuçta bahsettiğim yazı her ilçeye gidiyordur.
@sadel hocam, ilçe formatör öğretmenimize sorarım, net bir bilgi alıp yine yazarım hocam.
@bimihman hocam valla iyi servis olayına girmişsiniz. yönetimde bitiyor demek ki pek çok şey. bizim eski müdür sağolsun hiç yardımcı olmadı o konuda bize. gerçekten kendi imkanlarımıza kalmıştık