garanti ara virüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zeres

Aktif Üye
merhabalar
googleda arama çubuğuna herhangi bir şey yazıp tıkladığımda garanti ara diye bir reklam geliyo. internet artık kullanılmaz oldu. başlangıç sayfam yine google onu bhr diye bir programla koruyorum. fakat googleda aram yapıp tıkladıktan sınra ya da direk adres satırına site ismi yazıp tıkladsığımda garanri ara sitesine giriyor. super anti spyware il tarattım düzelmedi. önerisi olanları bekliyorum...

combofix dedin mi hocam. chrome mu yoksa explorer mı kullanıyorsun bu arada

chrome explorer ve mozilla da aynı sayfa açılıyor. bu arada açılış sayfam google fakat açılışdan sonraki tıklamalrda garanti ara sayfasına gidiyor.

Combofix bu gibi problemler için en iyi çözüm. antivirüslerden kaçabilen bazı zararlı uygulamaları da pasifize edebiliyor

combofix işe yaramadı bende. herhangi bir sayfa açmak istediğimde "www.garantiara.com sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor." uyarısı veriyor.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc klasörü altındaki hosts dosyasını notepad te açın hocam ordaki garantiara ilgili satırları eğer yoksa googla la ilgili satırları silerseniz düzeleceğini düşünüyorm...

arkadaşlar genellikle bu durum airteis modemlerde ortaya çıkıyor modeminizin kullanıcı şifresini değiştirin düzelir

Geri