garantiden sorunlu gelen laptop hakkında yardım (ACER)

Kodla Büyü

berra_u

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ACER laptop ta ekran problemi vardı. bilgisayar calışıyor ama ekran siyah gorunuyordu. yaz doneminde garantıye gonderdim. geldi ama çalışmadı tekrar gonderdim. sorunsuz bir kac gun calıştı ama bu sefer de farklı bir ekran sorunu başladı. yine garantiye gonderdim. bu ayın sonunda garantisi bitiyor. ACER dan yeni ürün isteyebiliyor muyum?? ne yapmam gerekiyor?? boyle sorunlu garantiyle yeni ürün isteyen oldu mu???
tesekkurler

hocam acer bilg. hep böyle malesef .. Normalde bir ürün aynı yerden 3 defa arıza yaparsa değişilir.Ama sanmam değişeceklerini

normal şartlar altın bilgim:
bir yıl içinde olması lazım aynı sorunu üç defa tekrarlarsa(fakat her servise gittiğinde işlemn yapılmış olması lazım çünkü bazen sorun yok denip geri gönderilebiliyor)Direk değişim talebiniz var.
yada yine 1 yıl içinde 5 defa farklı arızalar verirse de aynı şey geçerli.

mustafayilmaz28' Alıntı:
normal şartlar altın bilgim:
bir yıl içinde olması lazım aynı sorunu üç defa tekrarlarsa(fakat her servise gittiğinde işlemn yapılmış olması lazım çünkü bazen sorun yok denip geri gönderilebiliyor)Direk değişim talebiniz var.
yada yine 1 yıl içinde 5 defa farklı arızalar verirse de aynı şey geçerli.

tesekkurler hocam...

sayın hocam bildiğim kadarıyla acer bil. teknik servisini ( garanti takibini tamir ve bakımını) TPM diye bir bir firma yapıyordu. geçtiğimiz aylarda bu firma ile yollarını ayırdı. onun için garantiye gönderdiğiniz yerler aynı mı kontrol etmenizde fayda var.
bilgisayarınıza farklı firmalar müdahale etmiş olabilir... elinizde faturanız ve tamir bakım evraklarınız var ise tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. mutlaka sonuca ulaşırsınız. deneyimlerime göre söylüyorum...

efebey' Alıntı:
sayın hocam bildiğim kadarıyla acer bil. teknik servisini ( garanti takibini tamir ve bakımını) TPM diye bir bir firma yapıyordu. geçtiğimiz aylarda bu firma ile yollarını ayırdı. onun için garantiye gönderdiğiniz yerler aynı mı kontrol etmenizde fayda var.
bilgisayarınıza farklı firmalar müdahale etmiş olabilir... elinizde faturanız ve tamir bakım evraklarınız var ise tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. mutlaka sonuca ulaşırsınız. deneyimlerime göre söylüyorum...

hocam normalde once sivasa gonderiyorum. ordaki servis istanbula Sertech Bilgisayar Servis Hizmetleri ne gonderıyor. 2 defa gitti bu 3. gonderişim. telefonla ulaşamıyorum... bakalım bu sefer nasıl gelecek? :-1: :-1:

Siz daha öncede dediğim gibi
her gönderdiğinizde farklı işlem yapıldığını bildikten sonra(yani eminseniz mesela toshibada-sizin elinizde evrak olmasada kayıtlar tutulur-)hiç bir şeyle,servise rica ya felan gerek bile yok.acer merkezi ararsınız yada direkt tüketici mahkemesine gidersiniz..şartlar sizden yana ise tekrar NŞA da karar sizin lehinize çıkar.

şikayetvara da yazsanız acer pek takmıyor,benim başımada geldi,gördüğüm en berbat servis acer,onlara en güzel cevap acer ürünleri alımını engellemektir,çevremizdeki insanları uyaralım,ben acer'la uğraşmaktan yoruldum,bıktım,çok rezil bir firma...Almayın,aldırtmayın sorun yaşarsınız...

denmark' Alıntı:
şikayetvara da yazsanız acer pek takmıyor,benim başımada geldi,gördüğüm en berbat servis acer,onlara en güzel cevap acer ürünleri alımını engellemektir,çevremizdeki insanları uyaralım,ben acer'la uğraşmaktan yoruldum,bıktım,çok rezil bir firma...Almayın,aldırtmayın sorun yaşarsınız...

kesinlikle haklısınız hocam. ben de oğrenmiş oldum boylece :x :x

Geri