garantili ürün değişimi?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar garanti kapsamındaki bi ürünü kaçıncı tamirinden sonra değişim hakkı talep edebiliyoruz?
ben aynı arızadan 3.den sonra değişiceğini biliyorum..
fakat firma 1 yıl içinde aynı arızadan 6 dan sonra olursa değişeceğini söyledii

Hocam ürünün aynı arızayı tekrar tekrar vermesi dikiş tutmadığının göstergesidir. Yani garanti bitene kadar değiştirseler de garanti bitince aynı arızayı yine verecektir. Bunun bu şekilde kusurlu ürün olduğuna dair bir dilekçe yazıp ilçede veya ildeki Hakem Heyetlerine götürün. Büyük ihtimalle yenisi ile değiştirilmesini sağlarlar.

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam ürünün aynı arızayı tekrar tekrar vermesi dikiş tutmadığının göstergesidir. Yani garanti bitene kadar değiştirseler de garanti bitince aynı arızayı yine verecektir. Bunun bu şekilde kusurlu ürün olduğuna dair bir dilekçe yazıp ilçede veya ildeki Hakem Heyetlerine götürün. Büyük ihtimalle yenisi ile değiştirilmesini sağlarlar.
hocam 2 kez verdim ,ama şimdi hakem heyetine götürsem 4 defa daha garanti hakkım olduğunu garantiye vermem gerektiği söylenir..garantiye versem birşey değişeceiğini sanmıyorum yeni parça takıyorlar ama aynı sorun devam ediyor...
merkezi aradım tekrar garantiye verin şuan değişim falan olmaz dediler...

Hocam benim de bildiğim kadarı ile 3.Gönderişinizdede aynı hatadan dolayı arızalanmışsa değiştrmeleri gerekiyor.Bende bir ara incelemiş ve okumuştum.Tüketici haklarıyla alakalı bir yazıydı.Lakin kılıfına uydurur adamlar farklı bir arıza deyip kapatabilirlerde.

Geri