Garip bir durum...!

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
Arkadaşlar. Windows 7 yüklü bilgisayarım C ve D olmak üzere 2 bölüm. C sistem D yedek. Bir şey denemek için partition magic 8.0 kurdum. Meğer windows desteği yokmuş. Haliyle kurulumdan sonra programı çalıştıramadım ve sildim. Ancak bir de baktım ki D sürücüm kayıp. Bilgisayar-yönet disk yönetiminde baktığımda C duruyor. D ise artık D olarak değil, isimsiz ve biçimsiz(ntfs vs). Ancak boyutu eskisi gibi. D sürücümü eski haline nasıl alabilirim acaba. Disk yönetiminde D sürücüm olan kısımda sağ tıkladığımda herhangi işlem yapamıyorum ve disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı diyor. Herkese şimdiden bol bol teşekkürler...

"Easy Recovery" gibi kurtarma yazılımları ile dosyaları başka bir birime alabilirsiniz, ama o bölümü formatlamadan direkt kurtarabilir misiniz bilmiyorum.

Power Data Recovery ile şu anda hasar görmüş diskler sekmesinden durumu hallediyorum. Dosylarımı harici diske kopyalıyorum. Sonrası malum. Yeterki bilgiler kurtulsun. Teşekkürler arkadaşlar...

Geri