Garip gülsemmi ağlasammı

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Dün yaşadığım ilginç bir olayı paylaşmak istedim görevlendirme BT Rehber öğretmeni olduğum lisede akıllı tahtalardan biri çöktü dediler gidip bir 5 dk. bakayım dedim sınıfı bulamadım müdür yard.la gittik içeride ders var.
Dedimki tahtanın nesi var bir öğrenci dedi ki göstereyim Hocam tahtayı açtık bu masaüstüne yüklediği gangdam style parçasını açtı tahtada deli gibi dans etmeye başladı tepine tepine ben şok sınıf koptu gülmekten sonra yerine oturdu müd. yard. çıktı sınıftan bişey demedim heralde kalibrasyonda belki sorun vardır diye starbordu açtım yazı yazıcam beyaz renkte kalmış 1-2 çizdim çizmeyince bu sazan atladı lan daha kendi bilmiyo tahtayı yapmaya gelmiş dedi ya sabır dedim yine sustum kalemi siyah yaptım baktım bir sorun yo öğrenci demezmi bizim Sare Hoca kendi bozuk tahtayı bozuk sanıyo yine sustum bu arada dersin Hocası da susuyo sürekli, sonra bişey sorucam dedi el kaldırdı bende herşeyi biliyosun da bunu nasıl bilmiyorsun hayret bende seni özel üretim herşeyi bilen bir tip sandım dedim ama hala hırsımı alamadım bu nasıl bir zekasızlık ürünüdür anlayamadım.

Ergenlik dönemi hocam, Kendileri hocalarından fazla bir şey bildiklerinde dünyayı yaratan insan zannediyorlar. Gençliğine verip geçmek lazım. Ama cümleyi iyi kurmuşsunuz :)

ben ne pahasına olursa olsun asla sessiz kalmadım , öğrencinin mutlaka haddini önce sözle , anlamadıysanda güzel bir tokatla bildirirdim

Bir de Teknoloji çağında öğrenci öğretmeni geçemiyorsa teknoloji kullanımı bakımından, okulun kapısından girmesin diyorum. Bakıyor şaşkın şaşkın.

ne tepki vereceğimi bilemedim aslen, müdür yardımcısının bu durumda çıkıp gitmesi bir garipti hatta çocu birşey söyledi müdür yardımcısı duymadı çocuk ona da Hocaa sana bişey diyoz muhattap alıp cevap versene dedi ona da şaştım kaldım ve adam bu söze rağmen çıktı gitti, o gidince ben tepi verip vermemekte kararsız kaldım sınıfın öğretmeni de yarı ağlamaklı bir halde duruyordu zaten ergenlik ötesi bişey bu bence

Enterprise' Alıntı:
ne tepki vereceğimi bilemedim aslen, müdür yardımcısının bu durumda çıkıp gitmesi bir garipti hatta çocu birşey söyledi müdür yardımcısı duymadı çocuk ona da Hocaa sana bişey diyoz muhattap alıp cevap versene dedi ona da şaştım kaldım ve adam bu söze rağmen çıktı gitti, o gidince ben tepi verip vermemekte kararsız kaldım sınıfın öğretmeni de yarı ağlamaklı bir halde duruyordu zaten ergenlik ötesi bişey bu bence

belki çocuğun ailesi sıkıntı bir ailedir bunu bildikleri için ses çıkarmamış olabilirler. biliyorsun hocam öğretmenin sahibi yok

hocam çocuk gayet normal ve tepkinizi anlayamadım. yanlız ufak bir sıkıntı üretim hatası olabiliyor ara ara böylelerinde. lütfen şefkat gösterin ve onure etmeye çalışın... nihayetinde ÜRETİM HATASI defolu üründe çıkabiliyor ara ara...

bizde lisedeyen Hoca bişey bilmiyo diye düşünsek de asla yüzüne karşı söylememiştik hele ki müdür yardımcısına söz söylemek asla. Evet bende ailesi sıkıntılı olabilir diye düşündüm de sustum birazda kendi okulumda olacaktı ki hemen ailesini çağırırdım.

bazı ergenler kendini özel sanıp Gerzek olabiliyor.onlara arkadaşlar ya da çocuklar diye hitabda bulunmak gerzeklik kapasitelerini artırıyor. hitap şeklimiz şu olmalı SEN ÖĞRENCİ kalk ayağa gibi... :?

Enterprise' Alıntı:
Dün yaşadığım ilginç bir olayı paylaşmak istedim görevlendirme BT Rehber öğretmeni olduğum lisede akıllı tahtalardan biri çöktü dediler gidip bir 5 dk. bakayım dedim sınıfı bulamadım müdür yard.la gittik içeride ders var.
Dedimki tahtanın nesi var bir öğrenci dedi ki göstereyim Hocam tahtayı açtık bu masaüstüne yüklediği gangdam style parçasını açtı tahtada deli gibi dans etmeye başladı tepine tepine ben şok sınıf koptu gülmekten sonra yerine oturdu müd. yard. çıktı sınıftan bişey demedim heralde kalibrasyonda belki sorun vardır diye starbordu açtım yazı yazıcam beyaz renkte kalmış 1-2 çizdim çizmeyince bu sazan atladı lan daha kendi bilmiyo tahtayı yapmaya gelmiş dedi ya sabır dedim yine sustum kalemi siyah yaptım baktım bir sorun yo öğrenci demezmi bizim Sare Hoca kendi bozuk tahtayı bozuk sanıyo yine sustum bu arada dersin Hocası da susuyo sürekli, sonra bişey sorucam dedi el kaldırdı bende herşeyi biliyosun da bunu nasıl bilmiyorsun hayret bende seni özel üretim herşeyi bilen bir tip sandım dedim ama hala hırsımı alamadım bu nasıl bir zekasızlık ürünüdür anlayamadım.

hocam kimsenin olmadığı bir yere götürüp bi güzel tokatlasaydın okurken öğrenciyi dövesim geldi ya

bugünde dersine girmediğim bir sınıfta hoca hanım rica etti, program yüklüyorum, bir tane zibidi bana abi deyip duruyor, üzerimde önlük var. 3 defa abi falan dedi, sen öğretmenlerine abimi diyorsun dedim, hocam özür dilerim sizi okulda fazla görmüyorum dedi :lol: 2,5 gün geldiğim için eleman tanımamış beni.

yok ya 2. dönem giderim kendi okuluma dahan da çıkmam okulumdan 30 saat ekders vermişler BTR iptal olmuş ekders vermemişler sallamam, arada küsüşürüz barışırız ama hem ilkokul öğrencileri daha masum saçmalıklar yapıyor hem de böyle misafir gibi olmuyorum kendi okulumda arıza bir durum olduğunda elimden geleni ardıma koymuyorum.

O çocuğu tenhada kıstırmak lazım sınıfın önünde hava yapacam diye böyle davranıyor.

O çocuğun pek kıymetli validesi ve zatı muhterem peder beyi başta olmak üzere tüm sülalesini böyle güzide bir çocuk yetiştirdikleri için tebrik etmek istiyorum.

Emreyt' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:

hocam kimsenin olmadığı bir yere götürüp bi güzel tokatlasaydın okurken öğrenciyi dövesim geldi ya
aynen

dediğim gibi müd.yard. bu lafa rağmen bırakıp gidiyorsa bişey vardır diye düşündüm, hemde benden iri yarı çocuk zaten dövmezdim de banane okulun kendi öğretmeni müdür yard. müdahale etmiyorsa ben hiç etmem.

Enterprise' Alıntı:
dediğim gibi müd.yard. bu lafa rağmen bırakıp gidiyorsa bişey vardır diye düşündüm, hemde benden iri yarı çocuk zaten dövmezdim de banane okulun kendi öğretmeni müdür yard. müdahale etmiyorsa ben hiç etmem.
:|

Enterprise' Alıntı:

bencede..boşverin dövüpte başınıza bela mı alcaksınız. o anda daha sert bi tepki verseydiniz iyi olurdu ama dövmek anca kendinize zarar.

BBNET
Geri