GAZİANTEP BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü

bilgisayarmı

Site Gezgini
Başvurular başladı. 5 ekim mesai bitimine kadar. Ama fatih projesi başlayan okulları yazmışlar bu okuların dışında seçim yapamayacak mıyız. ben kendi okulumda kalmak istiyorum. bu konuda fikri olanlar. Gaziantep de görev yapan bilişimciler cevap bekliyorum.

hocam ilin sitesinde bişey yok yazı sizin okula geldimi ki ben islahiyedeyim gelen yazılara baktım yoktur???

Yazı nerden elinize geçti hocam? Şehitkamil Kurumnet Çalışmıyor diye duymuştum?

Arkadaşlar Yeğitek 28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı yazısı ile bütün illere görevlendirmelerin belirtilen şartlarda yapılmasını bildirdi.

Şartlarda FAtih projesi bulunan okullar ve faal durumda BT sınıfı olan okullar deniliyor... Ayrıca görevlendirmelerde fatih projesi olan okullar öncelikli... Eğer ilinizde yeterli formatör olur vede boşta kalan fatih projeli okul olmazsa, diğer BT sınıfı olan okullarda görev alabilirsiniz...

Ayrıca yazılan yazıda 2li öğretim yapan okullarda, sabahçı-öğlenci 2 öğretmen görevlendirilebilir diyor...

Bunları ben neden anlatıyorum ki:)

Buyrun size yazının gerçeği:)
http://mersin.meb.gov.tr/media/zincir/2 ... Yazisi.pdf

bu arada mersinde başvurular başladı... antepde durum nedir bilemiyorum.

Şahinbey deyim her an kurum nete bakıyorum, yazı filan yok. Ayrıca il ve ilçe MEM sitelerinde bir bilgi yok. Size kim ne dedi tam olarak :?: Yani bu bilgiyi nerden aldınız :?:

Acaba yazı sadece Fatih kapsamında kurulum yapacak okullaramı gitti? Bizde ne bi yazı ne bi bilgi var, üstelik bugün son günmüş :cry:
Hangi okuldasınız hocam, şuan ilköğretimlerde bi hareket yok, acaba sadece liseleremi gitti :?:

tuncay2744' Alıntı:
Acaba yazı sadece Fatih kapsamında kurulum yapacak okullaramı gitti? Bizde ne bi yazı ne bi bilgi var, üstelik bugün son günmüş :cry:
Hangi okuldasınız hocam, şuan ilköğretimlerde bi hareket yok, acaba sadece liseleremi gitti :?:
İlköğretim deyim hocam.

ben de gaziantep teyim. ama bizim okula ulasmış bir yazı yok. Benimmerak ettiğm bizim formatörlükler iptal olacak mı? eğer olursa ve bizde BTR ye başvuramazsak sıkıntı. Bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz.

Hocam hangi ilçedesiniz? Neden sizin dışınızda hiçbir okula bu konuda bir yazı gelmemiş ilginç? Bizim okulda da böyle bir yazı yok. Dahası birçok farklı okuldaki birçok arkadaşla görüştüm hiçbirisi Gaziantep te böyle bir görevlendime ile ilgili yazı gelmemiş okullarına. İlginç bir durum gerçekten. İl koordinatörü Sedat beyin telefonu olsaydı arayacaktım ama silinmiş galiba. Sedat beyin telefonu olan arkadaş varsa arayıp şu işin aslını astarını öğrenebilse güzel olacak.

aykutgultekin' Alıntı:
Hocam hangi ilçedesiniz? Neden sizin dışınızda hiçbir okula bu konuda bir yazı gelmemiş ilginç? Bizim okulda da böyle bir yazı yok. Dahası birçok farklı okuldaki birçok arkadaşla görüştüm hiçbirisi Gaziantep te böyle bir görevlendime ile ilgili yazı gelmemiş okullarına. İlginç bir durum gerçekten. İl koordinatörü Sedat beyin telefonu olsaydı arayacaktım ama silinmiş galiba. Sedat beyin telefonu olan arkadaş varsa arayıp şu işin aslını astarını öğrenebilse güzel olacak.
Şehitkamil deyim.

Bizim okula da geldi yazı,formu doldurup gönderdim.Pazartesi de ilçeden ile gidecekmiş listeler..Onayını da haftaiçi alırız diye düşünüyorum.

yazının 1. maddesinde fatih projesi kapsamında kurulumu tamamlanan veya işler vaziyette bt sınıfı bulunan örgün eğitim kurumları diye yazıyor. bende başvurdum diğer okulları istemedim tek kendi okulumu yazdım. veya kelimesinden anladığım kendi okulumda görevlendirilicem
ben şehitkamilde çalışıyorum. yazı okula geldi. bt formatörlüğünün iptalini ve bt rehber görevi almak isteyenlerin başvurusunu yazıyor. şahinbeye ulaşmamış doğru. şahinbeyde çalışan arkadaşlardan yazı geldi diyen duymadım.

şahinbey 50 tane yazı geldi öyle bir yazı yok... Antep bakanlığın adımlarını takip ediyor, "Biz yaptık, oldu"

adam 7 katlı bir apartmanda 2. katta oturuyor... sonra inşaat ustasını çağrıyor,
-- ya bu oda küçük bunu büyütebilir miyiz,
-- neden olmasın diyor ve köşeden bir oda seçip iki oda arasındaki duvarı kırıyor..
ev sahibi;
-- güzel oldu ama, ya şu çocuk odasını da buraya alalım L gibi olsun. biz burada tv falan seyrederken onlar da yanda oyun oynasınlar. Olur mu?
-- Neden olmasın, yallah.
sonra ev sahibi;
-- Oda güzel oldu olmasına da bi de balkon olsa, şu dışarı duvarını da boydan boya kaldırsak...
-- olur... arada ne direk vaaaar, ne mertek....
Koyun gibi adamları sürün ölene dek...
Olur mu olmaz mı görün bakalım,
Önce he diyek, sonra seyredek.

ev falan tutmamız lazım, arkadaşlar... Hayrına birisi şu okulları yayınlayabilir mi? Pazar itibariyle

SEHİTKAMİLDEYİM.YAZI CUMA GÜNÜ GELDİ.CUMA GÜNDE SONMUŞ.YANİ AYNI GÜN.YAZIDA FATİH PROJESİ ÖNCELİKLİ DİYOR.AMA ZATEN PROJE OLAN OKULLARDA ÖĞRETMEN GÖREVLİ Kİ.BURADA ÖNEMLİ OLAN İL FORMATÖRÜNÜN YAZIDAN NE ANLADIĞI.SADECE PROJE OLARAK ANLARSA İŞ KÖTÜ.BURADA ÖNEMLİ OLAN YAPICI OLMAK.PROJE KAPSAMINDAKİ LİSELERDE AÇIK KALMAYACAK ŞEKİLDE GÖREVLENDİRME YAPILACAK.BOŞLUK KALIRSA GENEL BT REHBERLİK GÖREVLENDİRİLMESİ GELEN YAZIYA GÖRE MÜMKÜN DEĞİL.İL FRM.TOPLANTI YAPIP BU SORUNU GİDEREBİLİR PEKALA.DEDİĞİM GİBİ YAPICI OLMAK GEREK...

colorhand hocam dediğiniz gibi yapıcı olmak gerek
mebin ne aladığına bağlı
gelen yazıda fatih projesi kapsamında olan olkullar veya bünyesinde BT sınıfı bulunan okullar diyor
bu yazıya bakarak kendi okulumu seçtim bakalım ne olacak :)

il formatörü bu konuda yapıcı olduğunu düşünüyorum. bireysel olarak görüşme şansı olan arkadaşlar iletişime geçip durumu anlatabilirler

şahinbey okullara bugün gelmiş yazı bizim okula ulaşmış en azından nurel enver taner ortaokulu

Şimdi şöyle bir durum var. İlçe de 3 tane okul proje kapsamında. 1 tanesinde bt öğretmeni var. Bir diğer okul belde de. Bu belde okulunu kimse tercih etmedi. Kimse tercih etmeyince görevlendirmeyi neye göre yapacaklar acaba. Hizmet puanı düşük olan mı gider oraya merak ediyorum.

ANTEP TEKİ ARKADAŞLAR GÖREVLENDİRME YAZISINI İNCELEMİŞSİNİZDİR HERALDE. ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR KISMINDA BELİRTİLDİĞİ ÜZERE KENDİ OKULUMUZDA FATİH KURULUMU YAPILMAMIŞSA EĞER İLK İKİ TERCİHİMİZE KURULUM YAPAN OKULLARI YAZMAMIZI ZORUNLU HALE GETİRMİŞLER. BEN BELDEDE GÖREV YAPIYORUM OKULUM YATILI OKUL İLÇEDE 4 TANE LİSE VAR VE BEN BUNLARA GÖREVLENDİRİLMEK İSTEMİYORUM BU DURUMDA GÖREVLENDİRME İSTEMEYECEĞİM VE FORMATÖRLÜĞÜM DE İPTAL OLACAK. 15 SAAT DERSİM VAR BENDE DERSİME GİRİP ÇIKIP GİDECEM ÖYLEMİ YANLIŞ ANLAMIYORUM HERHALDE.

Geri