simpleLife Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 337 7 Eylül 2011 #1 GAZİANTEP FORMATÖRLÜK GÖREVLENDİRMELERİ 5 EYLÜLDE SONMUŞ...FORMATÖRDE OLAMADIK MI KAÇ SAAT DERSE GİRECEZ BAKALIM :verymad:
GAZİANTEP FORMATÖRLÜK GÖREVLENDİRMELERİ 5 EYLÜLDE SONMUŞ...FORMATÖRDE OLAMADIK MI KAÇ SAAT DERSE GİRECEZ BAKALIM :verymad:
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,535 7 Eylül 2011 #2 Hocam Mem'in üst yazısında 07 Eylül son diyor, bir yanlışlık olmasın... Üst Yazı.... http://gaziantep.meb.gov.tr/depo/sinav/ ... 2011_2.pdf
Hocam Mem'in üst yazısında 07 Eylül son diyor, bir yanlışlık olmasın... Üst Yazı.... http://gaziantep.meb.gov.tr/depo/sinav/ ... 2011_2.pdf
faky18 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 13 Eylül 2011 #3 12 eylül görev başı diyor hala açıklanmadı , meb aynı meb ne zaman birşeyi zamanında yaptılarki
A abkaplan Site Gezgini Mesajlar 58 13 Eylül 2011 #4 İldeki koordinatör arkadaşlar gayet iyi ve yardımcı oluyorlar. iletişime geçerseniz belki yardımcı olurlar.
İldeki koordinatör arkadaşlar gayet iyi ve yardımcı oluyorlar. iletişime geçerseniz belki yardımcı olurlar.
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,535 18 Eylül 2011 #5 İlçedeki arkadaşların söylediğine göre görevlendirmeler il MEM'de onaylanmış ama okullara hala listeler gönderilmemiş. :?:
İlçedeki arkadaşların söylediğine göre görevlendirmeler il MEM'de onaylanmış ama okullara hala listeler gönderilmemiş. :?:
kingings Aktif Üye Mesajlar 149 18 Eylül 2011 #6 sonuçlar yani listeler yarın okullara gönderilir mi acaba?
kingings Aktif Üye Mesajlar 149 19 Eylül 2011 #7 hala sonuçlar gelmedi. Bi haber alan var mı arkadaşlar?
E egemenahu Üye Mesajlar 6 20 Eylül 2011 #8 Nurdağı ilçesi hariç tüm ilçelerin onay yazısı çıkmış bugün. Okullara gönderilmeyi bekliyor. Ben nurdağındayım. Bizim iş zora girdi.
Nurdağı ilçesi hariç tüm ilçelerin onay yazısı çıkmış bugün. Okullara gönderilmeyi bekliyor. Ben nurdağındayım. Bizim iş zora girdi.
imercan Aktif Üye Mesajlar 176 20 Eylül 2011 #9 İlçe başvuru formumu İL'e göndermemiş açıklanan listede ismim gözükmoyor.3 saattir ilçeden bununla uğraşıyorum.Bu nasıl iştir arkadaş.
İlçe başvuru formumu İL'e göndermemiş açıklanan listede ismim gözükmoyor.3 saattir ilçeden bununla uğraşıyorum.Bu nasıl iştir arkadaş.
E egemenahu Üye Mesajlar 6 21 Eylül 2011 #10 Hocam siz isim listelerine nereden baktınız. Okula halen yazı gelmedi.