Gaziantep 2012 yılı 2.dönem Formatör...

Kodla Büyü
dersimiz kesin 2 saat olacaksa formatörlüğü kabul etmek saçma olur zaten. ama kesin bir şeyde söylenmiyor ki. benim işu anda 17 dersim var ama seneye kaç olur bilinmez. ders sayımız fazla olacaksa kimse formatör olmaz zaten.

BİLİŞİM TEK YAZILIM DERSİ HAFTADA 2 SAAT OLUYOR FORMATÖRLÜK ZIRVALIĞINDAN KURTULDUK 5 6 7 8 LERDE A B C ŞUBESİ OLSA DAHİ 12*2 24 SAAT DERSİN OLUR DERSİNE GİRER ÇIKARSIN

Linkler şu an çalışıyor arkadaşlar....
01 Temmuz-31 Aralık 2012 :-1: :-1: :-1:

Ekli dosyalar

• antep formatör.JPG
    antep formatör.JPG
    120 KB · Görüntüleme: 1,676
Müdürüm aradı haber veriyor basvuru baslamış diye.Hayır ben düşünmüyorum dedim.
Söylediği sey su:'biz gene de senden idari islerde calısma bekleriz AMa' diyor :o
Bende 'okulda olduğum saatlerde cok acil bir durum olursa yardımcı olmaya calısırım' dedim.
Sinir oluyorum yaa,sabır sabırr sabırrrrr...

nrc27' Alıntı:
Söylediği sey su:'biz gene de senden idari islerde calısma bekleriz AMa' diyor :o
Bende 'okulda olduğum saatlerde yardımcı olmaya calısırım' dedim.
Saçma bir durum olmuş, hani formatörlük olmayınca diğer ders öğretmenleri gibi dersime girer çıkarım diyordu bazıları. O zaman müdüre diyeceksiniz ki o benim işim değil hocam.

computing' Alıntı:
nrc27' Alıntı:
Bende 'okulda olduğum saatlerde yardımcı olmaya calısırım' dedim.
Saçma bir durum olmuş, hani formatörlük olmayınca diğer ders öğretmenleri gibi dersime girer çıkarım diyordu bazıları. O zaman müdüre diyeceksiniz ki o benim işim değil hocam.
O zaman olsun öyle yapıcaz hocam.Ben müdürün tavrına cok sasırdım,bi an ne tepki vereceğimi bilemedim.Ama bende kendime kızdım niye öyle söyledim diye:(

1 temmuz niye ya ,ne saçma , yazın napıcaz acaba okulda.
derslerimiz ne olacak bilen varmı arkadaşlar , 5,6,7,8de her sınıfta bilişim olacakmı? daha ders durumu belirlenmeden bu acele niye acab formatörlük için
1 eylül - 31 aralık ya işte herzamanki gibi :(((
off bu 1 temmuz çok canımı sıktı benim

simpleLife' Alıntı:
BİLİŞİM TEK YAZILIM DERSİ HAFTADA 2 SAAT OLUYOR FORMATÖRLÜK ZIRVALIĞINDAN KURTULDUK 5 6 7 8 LERDE A B C ŞUBESİ OLSA DAHİ 12*2 24 SAAT DERSİN OLUR DERSİNE GİRER ÇIKARSIN
ders saatini 2 ye çıkarmışsın hocam eyvallah bakanlığın bile çözüm bulamadığı veya bulmadığı bir konuyu şakkadana çözmüşsün hadi hepimize hayırlı olsun nur topu gibi 2 şer saat dersimiz oldu güle güle kullanın millet. :++:

Arkadaşlar birşey soracağım. Şimdi görevlendirmeler 1 temmuz itibari ile başlıyor. Daha önce de olmuştu böyle fakat ben yazın göreve başlamamıştım, geldiğimde eylülde göreve başlamıştım. Yine öyle birşey olur mu? Yazın çalışmak zorunda mıyız? Bu konuda tecrübesi ya da fikri olan var mı,?

Antep Mem'in bu tarih değişikliğini neden yaptığını anlayamadım... :?:
01 Temmuz-31 Aralık 2012 :-1:
01 Eylül-31 Aralık 2012 :+1:

simpleLife' Alıntı:

Arkadaşlar hemen herkes formatörlük yerine derslere girmeyi istiyor, umarım taslak diye dolaşan çizelgede görüldüğü üzere haftada iki saat dersimiz olur. Yalnız atladığınız bir nokta var bana göre. Çizelgenin taslakta görünen haliyle yayınlandığını varsaysak bile KADEMELİ GEÇİŞ olacağını unutmayın, yani haftada iki saatlik ders sadece 5. sınıflarda olacak 2012 - 2013 eğitim öğretim yılında. 6, 7, 8. sınıflarda yine 1 saat seçmeli ders var o da BT seçilirse. Bu durumu göz önünde bulundurarak olası toplam ders saatini hesaplayıp ona göre formatörlüğü düşünmek lazım. Sonuçta 2-3 okul gezme riskiyle de karşı karşıya kalabiliriz.

aykutgultekin' Alıntı:
Yok mu bir fikri yada tecrübesi olan?
Hocam bu tarihlerde görevlendirme daha önce de yapılmıştı Gaziantep'te..Bunun anlamı yazın da 8-5 okulda bulunmamız gerekecek.

hocam iki ya da üç senedir 1 eylülden başlatıyorlardı görevlendirmeyi ama bu sene 1 temmuz u uygun görmüşler. belki görevlendirmeler 6 ay dan az olamaz düşüncesiyle hareket etmiş olabilirler. ben daha önceki senelerde başvurdum ama yazın çalışmadım. okul idaresi ile aranızın durumuna bağlı çalışmak istemiyorsanız ek dersinizi yapmazlar ve çalışmazsınız ben öyle yapıyorum...

ogasbes' Alıntı:
hocam iki ya da üç senedir 1 eylülden başlatıyorlardı görevlendirmeyi ama bu sene 1 temmuz u uygun görmüşler. belki görevlendirmeler 6 ay dan az olamaz düşüncesiyle hareket etmiş olabilirler. ben daha önceki senelerde başvurdum ama yazın çalışmadım. okul idaresi ile aranızın durumuna bağlı çalışmak istemiyorsanız ek dersinizi yapmazlar ve çalışmazsınız ben öyle yapıyorum...

biz hep 1 temmuz yapardık ama bu sene 1 eylül duydum bu sene görevlendirme yazısı gelen varmı 1 temmuz olarak

görevlendirme henüz kimseye gelmemiştir,başvurular 28 Haziran'a kadar sürecek çünkü..Başvuru yazısında Temmuz'da başlayacağı belirtiliyor ama..

dersler 2 saat ve seçmeli sonuçta herkes bilişim dersi seçmez matematik uygulamaları falan var yani formatörlüğe devam edilir öyle görünüyor

gaziantepteki arkadaşlar son basvuru tarihi 26 haziran ne yapmayı düşünüyosunuz ?seneye nolacağı bellisiz benim kafamda şimdi başvurumu yapıp yazın 20 günlük iznimi kullanmak ve olassı bi ders saatlerimizin yükselmesi durumunda eylül gibi formatörlüğü ilçeye dilekçe vererek iptal ettirmek ? formatörlük iptalinde bi sıkıntı yaşarmıyım sizin fikirleriniz neler?

şimdi başvurmayıp seneye 1 er saatten ders verirlerse 3 okul gezmeyelim :S

Formatörlüğe hayır!!!(desemde boş)

ben bugün formatörlük başvurumu yaptım , seneye ne olacağı belli değil , ders saatleri 2 saat oldu falan deniliyor ama oda kesin değilmiş talim terbiye kesin olarak belirtmemiş ,olsa bile 5.sınıflardan başlanabilirmiş yani peyderpey olacak bu 2 saat ders olayı ,idarecimin bu olaya bakış acısı böyleydi bende formu doldurup verdim ellerine , başka yapacak bişe yok sanırım.

aslı2008' Alıntı:
ben bugün formatörlük başvurumu yaptım , seneye ne olacağı belli değil , ders saatleri 2 saat oldu falan deniliyor ama oda kesin değilmiş talim terbiye kesin olarak belirtmemiş ,olsa bile 5.sınıflardan başlanabilirmiş yani peyderpey olacak bu 2 saat ders olayı ,idarecimin bu olaya bakış acısı böyleydi bende formu doldurup verdim ellerine , başka yapacak bişe yok sanırım.

bende aynısını yaptımj hocam hayırlısı olur inş

Yeni çıkan çizelge bizi yine idarecilerin insiyatifine bırakmış..Yarın ben de dolduruyorum formu..

Geri