Gaziantep BTR Görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan huseyinm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

huseyinm

Site Gezgini
Gelen üst yazıda BT Formatörlüğünün iptal edileceği BT Rehberliği görevi almak isteyenlerin bugün mesai bitimine kadar başvurmaları gerektiği yazıyor

Arkadaşlar son edindiğim bilgi şu: ilçeler yazıyı ilk etapta yanlışlıkla sadece liselere göndermişler, daha sonra bugün sabah tekrar diğer okullara göndermeye başlamışlar fakat kurum net teki tıkanıklık nedeniyle bir çok okula ulaşmamış yazı. İl formatörü bugün son diyor. Diğer formatörlüklerin iptal edileceğini ve btr görevlendirmesi ile devam edileceğini söylüyor. Bana sorarsanız görevlendirme istiyorsanız bugün okulunuzdan ek-2 belgesini doldurup görev talep formu başlığı ile ilçeye gönderin. Yalnız ufak bir hatırlatma öncelikle Fatih kurulumu yapılmış okullara görevlendime olacak yani o okullarda da görevlendirilebiliriz bilginiz olsun. Daha detaylı ve adam gibi bilgi almak neredeyse imkansız, eğer daha detaylı bilgi alabilen olursa haber verirse güzel olur. Yani ek - 2 deki tercihlerim dışında bir okulda çalışabilirim kısmını ne doldurmalıyız sizce? Evet demezsek görevlendirme yapılmayabilir mi? Formatörlükler de iptal edilirse ki öyle söyleniyor durum ne olur? Siz ne düşünüyorsunuz.

iyi de yazı ulaşmadan nasıl bilgi sahibi olacağız. Bu yazıdan haberi olmayan bir çok arkadaş vardır eminim.
ikinci olarak ben kendi okulumdan başka bir okulda görev almak istemiyorum. illa ki liseye mi gitmek zorundayım.

gelen yazı da 5 diyor ama içerikte 8 ekim son diyor. pazartesiye kalır büyük ihtimal cünkü sahinbeydeki okullara daha gelmedi yazı. pazartesi ihmal etmeyelim arkadaslar bir de antep olarak su birliği bir sağlayabilsek.....

bende görmedim duyum sadece ama pazartesi günü ihmal etmeyelim bu arada şahinbey ilçe son tarih 5 ekim il son tarih 8 ekim zaten. olmadı elden doğrudan ile gidilir

arkadaşlar şehitkamil de ki bazı okullara yazı ulşatı benim okulumada ama şahinbeydeki okullardan yazı geldi diyen duymadım .kurumnetten gelen yazıda bugün son gün idi ancak içersinde yer alan eklerde son gün olarak 08.10.212 yani pazartesi günü il sınav hizmetleri bürosuna excell formatında mail atılması gerekiyor diyordu.

Arkadaşlar şahinbey ve şehitkamildeki neredeyse bütün bt öğretmenleri 2 gündür izinli bundan haberi yok mu il milli eğitimin? Bunun yanında ben okulumu aradım herhangi bir yazı gelmedi.

excalibur27' Alıntı:
Arkadaşlar şahinbey ve şehitkamildeki neredeyse bütün bt öğretmenleri 2 gündür izinli bundan haberi yok mu il milli eğitimin? Bunun yanında ben okulumu aradım herhangi bir yazı gelmedi.

kemal hocam ilden yazı geldi zaten haberi var.bizim okula yazı gelmiş ben başvurumu yaptım .

achillus' Alıntı:
kemal hocam ilden yazı geldi zaten haberi var.bizim okula yazı gelmiş ben başvurumu yaptım .
Hocam detaylarında illaki ilk önce fatih projesinde olan okullar da görev yapılacak ibaresi var mı yoksa kendi okulumuzu da tercih edebiliyor muyuz?
Ben henüz yazı gelmediği için tercih yapamadım.

yazının 1. maddesinde fatih projesi kapsamında kurulumu tamamlanan veya işler vaziyette bt sınıfı bulunan örgün eğitim kurumları diye yazıyor. bende başvurdum diğer okulları istemedim tek kendi okulumu yazdım. veya kelimesinden anladığım kendi okulumda görevlendirilicem
ben şehitkamilde çalışıyorum. yazı okula geldi. bt formatörlüğünün iptalini ve bt rehber görevi almak isteyenlerin başvurusunu yazıyor. şahinbeye ulaşmamış doğru. şahinbeyde çalışan arkadaşlardan yazı geldi diyen duymadım.

huseyinm' Alıntı:
yazının 1. maddesinde fatih projesi kapsamında kurulumu tamamlanan veya işler vaziyette bt sınıfı bulunan örgün eğitim kurumları diye yazıyor. bende başvurdum diğer okulları istemedim tek kendi okulumu yazdım. veya kelimesinden anladığım kendi okulumda görevlendirilicem
ben şehitkamilde çalışıyorum. yazı okula geldi. bt formatörlüğünün iptalini ve bt rehber görevi almak isteyenlerin başvurusunu yazıyor. şahinbeye ulaşmamış doğru. şahinbeyde çalışan arkadaşlardan yazı geldi diyen duymadım.
Teşekkürler hocam. Kendi okulumdan başka bir okulda görevlendirme de olsa gitmek istemediğim için bu "veya" rahatlatıcı oldu.

Geri