Gaziantep Eğitim Çalıştayı

Kodla Büyü

suatguzel

Aktif Üye
5-8 Ekim tarihleri arasında Gaziantep' te eğitim çalıştayı düzenlenecektir. 20 civarında konu başlığı için, aynı sayıda çalışma grupları oluşturuldu. Çalıştayın ilk günü Prof. Dr. Servet ÖZDEMİR' in 21.yy' da Eğitim ve Liderlik Semineri başlayacak olup, ilk günden son güne kadar çalıştayla ilgili her türlü gelişme, her türlü çıktı Twitter üzerinden #GaziantepEGTÇalıştayı ve #egtkonus etiketleriyle Facebook' ta ise http://www.facebook.com/groups/egitimdeiyiornekler/ grubunda yayınlanacaktır. Sizin de paylaşılan fikir, çıktı ve projelerle ilgili desteğinizi bekliyoruz. Twitter' daki etikete Türkiye' nin dört bir yanından akademisyenler de #egtkonus etiketi ile destek olacaktır.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1443344855090.jpg
    FB_IMG_1443344855090.jpg
    39.4 KB · Görüntüleme: 760
  • FB_IMG_1443344858690.jpg
    FB_IMG_1443344858690.jpg
    76.1 KB · Görüntüleme: 760
  • FB_IMG_1443344847394.jpg
    FB_IMG_1443344847394.jpg
    30.9 KB · Görüntüleme: 760
Suat hocam çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Yakınlarda olsaydım orada olmak isterdim doğrusu. Twitter'dan ve facebook'tan takip edeceğiz. Canlı yayın yapılacak mı?

İlk günkü seminer boyunca ve diğer günlerde çalışma masalarındaki her türlü çıktı, fikir, proje #GaziantepEGTÇalıştayı ve #egtkonus etiketleriyle Facebook ve Twitter' da paylaşılacak hocam..Katkılarınızı bekliyoruz..

Twitter'da her hafta çarşamba günü saat 21.00' da farklı bir konu ve farklı bir moderatörle yapılan #egtkonus etkinliğinin bu haftaki moderatörü Prof.Dr. Servet ÖZDEMİR ve konusu Gaziantep Eğitim Çalıştayı..Kaçırmayın derim..

suatguzel' Alıntı:
Twitter'da her hafta çarşamba günü saat 21.00' da farklı bir konu ve farklı bir moderatörle yapılan #egtkonus etkinliğinin bu haftaki moderatörü Prof.Dr. Servet ÖZDEMİR ve konusu Gaziantep Eğitim Çalıştayı..Kaçırmayın derim..

Bu çarşamba sohbetleri yaz tatili ardından geri geldi, gerçekten çok iyi şeyler çıkıyor.

Geri