Gaziantep formatörlük başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
beyler bu yıl 4-5 lerde serbest etkinlik adı altında 2 saat bilgisayar dersi yapılabilir dedi gecen birisi dogrusysa ben formatorluge basvurmadım basvurmayacamda!!!!!!

achillus' Alıntı:
beyler bu yıl 4-5 lerde serbest etkinlik adı altında 2 saat bilgisayar dersi yapılabilir dedi gecen birisi dogrusysa ben formatorluge basvurmadım basvurmayacamda!!!!!!

hocam serbest etkinliklerde bilişim teknolojileri olabilir ama bu sene Sınıf öğretmenleri girecek bilişim öğretmenleri giremez...

Benim de Gaziantep'e eş durumundan tayinim çıktı ilk merak ettiğim konu formatörlük tarihi...Başvuru tarihini net olarak bilen arkadaşlar paylaşırsa kaçırmamış oluruz...

hocam 5 eylül de il mem web sayfasında yayımlanacak.görevlendirmelerde bayram dan sonraki ilk iş gününden itibaren resmi olacak.yani valilik oluru bu şekilde alınacak.gaziantep için...

colorhand' Alıntı:
hocam 5 eylül de il mem web sayfasında yayımlanacak.görevlendirmelerde bayram dan sonraki ilk iş gününden itibaren resmi olacak.yani valilik oluru bu şekilde alınacak.gaziantep için...
yani başvurular eylülden öncemi alınacak.5 eylülde ne yayyımlanacak?

arkadaşlar bende Antep'te görev yapıyorum.Formatörlük hiç yapmadım.Malum dersler elimizden gitti bu nedenle 11 saat 2.kademenin dersine ve 4 saatte idari görev alarak maaş karşılığı çalışıyorum.Bu senede böyle kurtardık seneye bir çözüm gelir umarım.

Geri