Gaziantep ildışı isteyecek arkadaşlar....

Kodla Büyü
Ben Antepden kaçacak olanlardanım. Antepde eviniz yoksa işiniz çok zor zira en iyimser tahminle 800-900 kira verirsiniz oda en iyimser tahmin. Bence gelmeyi bir daha düşünün derim.

Geçen yıl il dışı ile geldim gaziantep e. Tavsiyem şimdiden ev aramaya başlayın. 2 ay boyunca tanıdık ne varsa hepsini araya koydum ancak senelik peşin vererek bir ev buldum.

mu_korkmaz' Alıntı:
Geçen yıl il dışı ile geldim gaziantep e. Tavsiyem şimdiden ev aramaya başlayın. 2 ay boyunca tanıdık ne varsa hepsini araya koydum ancak senelik peşin vererek bir ev buldum.

Bu aralar ev çok hocam 1100-1200 verirseniz zibil gibi ev var şuanda. Hiç gelmemek en iyisi bence Antep artık herşeyiyle çok pahalı bir şehir oldu. Yeme içmeden giyime kadar pahalı bir güzelliği ekstrasıda yok memleketin değilse gelinecek yer değil.

ayrıca Antep'te puan biriktiremezsiniz, sadece 10 hizmet puanı veriyor. kiralık ev konusu ve kenar mahalle öğrencileri ayrı bir dert.

Antepde Suriyeli ve urfali sayisi antepliden çok daha fazla.antep küçük istanbul ne havasi güzel ne şehri antepli dişinda yazilmamasi gereken şehirlerinbasinda gelir

Ben de mümkünse kaçmak istiyorum antepten..arkadaşların dediği gibi kiralar çok yüksek,çevre şartları çok sıkıntılı,eğitim-öğretimin en sıkıntılı olduğu illerden bi tanesi..Tüm bunlara rağmen 10 hizmet puanıyla puan da birikmiyor.Bir öğretmenin burayı tercih etmesi için,çok ciddi sebepleri olması gerekiyor.

ben böteliyim ve puanım 84 gecen yıl asker öğretmenlikten dolayı kaçırdım bu yıl İNŞALLAH olur... Hakkımızda hayırlısı bakalım

Ben Gaziantepli olduğum halde kaçacak olanlardanım. gelmek isteyenler 2 defa hatta 3 defa düşünsün

ben de antep'ten kurtulmaya çalışanlardanım. ilçesinde olmama rağmen 10 puan alıyorum :D şaka yapmıyorum. sosyal hayat sıfır. havası suyu hiç birşeyi bana göre değil. kiralar pahalı.

Burda puan anketine katilan arkadaslar; 2014 il disi tercih edilen iller anketinede keske katilsalarmis ben hep antep tercih decek 4 kisiyiz saniyordum bi anda 7 olduk ve hepinizin puani benden yüksek :) neyse hakkimzda hayırlısı INSALLAH... birde ankete katilan arkadaslar buraya tef veya bote diye yorum yazabilirse bnce cok daha güzel ve anlamli olur...

Bencede bu başlıkta sadece ikimiz yorum yapıyoruz, birde 8 kişi puan anketine giriş yapmış :)) neyse hocam senin tef miydi böte mi?

AMİN hocam İNŞALLAH... birde yeni başlık oluşturalım mı anket olmadan herkes girip puan yazsın ve tef veya böte olduklarını belirtsinler... yani adam ankete puan verip cıkıyor ve insan doğruluğunu düşünüyor... hem de tüm tercih edilen illerde gaziantep 4 kişi şaşırmamak elde değil...

Geri