gaziantep norm fazlası öğretmenler

Kodla Büyü

harebell

Site Gezgini
gaziantep şahinbeyde görev yapıyorum norm fazlasıyım.
okula az önce bir yazı geldi norm fazlası öğretmenler gaziantep meb sitesinde yayınlanan okullardan 5 tanesini tercih ederek başvuruda bulunacak diyor.
benim durumda olan başka kimse varmı? nereyi tercih edeceksiniz? puanının kaç?

ben varım puanım 50 bakalım sonumuz ne olacak. sizin puanınız kaç ve hangi okulları yazmayı düşünüyorsunuz.

ben de varım. üstelik bizim okulda norm fazlası olmamıza neden olan 2 bilişimci valilikte görevli. bizim okulla alakaları yok. yaptıkları işin ta içine .....

Bu gaziantep de sadece 4 kişi mi norm fazlası. çok iyi zaten adam akıllı 4 okul var. dördümüz yerleşiriz. :) bu arada ben tercih yapmaya daha karar vermedim. siz yapacakmısınız.

bende fazlalığım. bugün tercih yapmak zorundayız. bu kadar saçma olur ancak. sabah yazı geliyor ve bugün içinde gideceğiniz okulları seçin deniyor. yuh artık.

arkadaşlar bende gaziantepte bilişim teknolojileri öğretmeniyim. sabah aynı yazı bizede geldi ve şok oldum. Ama görüşmelerim sonrasında şuan itibariyle aldığım kesin bilgi; Norm fazlası olanlardan istekli olanların okul tercihinde bulunacakları ve istemeyenlerin resen atanmayacakları bilgisini aldım. mesai bitmeden resmi yazının güncellenmiş hali zincir halinde gelir okullarınıza !

ben gaziantep mem i aradım gaziantep il genelinde 8 tane norm fazlası olan bilişimci var dediler.
ayarıca resen atanmada iptal edilmiş sadece dilekçe verenlerin ataması yapılacakmış.

maşallah antep te de az değilmiş bilgisayarbilisim üyesi. norm kadro fazlası değilim ama bugün az daha olacaktım sağolsun müdürüm sayesinde. Arkadaşlar bir araya gelelim sonumuz hiç iyi değil...

selamlar

hocam bende kastamonudayım,
eğer tercih yapmasak ne olacak tam bilen var mı? burada birçok arkadaş mağdur oldu. sadece bilişim alanı değil tüm branşlardan arkadaşlar sıkıntıda.

arkadaşlar zaten yazıda en geç 16 mayıs yani pazartesi. ve zorunlu tercih diye bir şey yok sadece istekli olanlar diye yazıyor antep memde.

Merhabalar, puanım 93, bende çok üzüldüm ilk başta ama sonradan öğrendime göre sadece İSTEKLİ OLANLAR. tercih yapacaklara şimdiden hayırlı olsun.

arkadaşlar başta herkes zorunluydu ama daha sonra istekli olnalar ekini getirdiler bugün değilsede yarın aynı şeyi yapcaz yineee (bende şahinbeyde norm fazlasıyım )puanım 26

Bende çalıştığım kurumda norm fazlası gözüküyorum.Orduda da aynı yazı geldi bugün ben tercih yapmıycam daha bu sene başında ilk dışı tayinle geldim böyle saçma sapan bir sistem olmaz ya 4 senelik öğretmenim yine beni bir yere gönderirseler 4. yer değiştirmem olacak 3ünde de şehir değişikliğim var...

hgirua hocam o puanı nereden topladın :) mario gibisin maşallah :) benim 6. yıl 73 lerdeyim hala :D

bana telefonda 8 kişi demişlerdi burada 7 kişi saydım inş sayımız bu kadar az dır. o zaman istediğimiz okullara gideriz

hangi okula gitmeyi planlıyorsunuz ki hocam merkezdeki okulların hepsinde norm fazlası olcaz yine aramızda köylere yada kenar mahallelere gitmek isteyen varsa bilemiyorum şahsen yarın tercih yapmıcam ben ya merkezdeki boş okulları tespit edip onları gösterirler yada bu iş uzar gider :verymad:

bizim okulda 2 tane bt öğretmeni var görünüyo...ben kadroluyum digeri sözleşmeli ve şuan da şzöleşmeli meslektaşım dogum izninde ...

şimdi size tubitak sorularına dahail edilmesi gereken bi soru sorayım :)

muhtemelen seneye 8 saat bilişim dersi olacak ....

a=iki öğretmende okuldan gönderilir

b=sözleşmeli yer değişemez kadrolu baska okula gönderilir

C=norm fazlası durumlarında sözleşmeli okul değişikliğine gider

d=8 saat dersi 4 /4 paylaşırlar :D

e=kalan 1 ay içerisinde milli eğitim önce dersimizi tamamen kaldırır,sonra dersimizi 2 saate cıkarır sonra vazgecer tekrar bire indirir ,sonra şubesi tek sayı olan (3/5/7)sınıflarında 2 saat zorunlu yapar veya vazgecer (4/6/8) lerde 30 saatin 30 unuda bilgisayar dersi yapar :D yok bundanda vazgecer herdersin ilk 15 dakkası bilgisayr dersi yaptırır sonra kalan 25 dakkada diger dersleri yaptırır ,belkide tenefüsleri bilgisayar dersi ilan eder belkide anaokuluna 1 saat bilgisayar dersi verir hemde notu olan :D

seçim sizin ;)

not=gercekten artık ben ve bütün meslektaşarım cok sıkıldı.hep stres hep sıkıntı ...dedim biraz ağlayacak halimize gülsün ler istedim ,belki yüzünüdeki gülümzeme kalbinizede yanısr ...

herseyin hayırlı olması temennisiyle ...

Bu dönem sadece istekli olanlar tercih yapacak. Ama gelecek yıl zorunlu yer değişiklikleri yapacaklar. Yani eninde sonunda norm fazlası olanlar yer değiştirecek. Ben de dahilim buna....

achillus' Alıntı:
bizim okulda 2 tane bt öğretmeni var görünüyo...ben kadroluyum digeri sözleşmeli ve şuan da şzöleşmeli meslektaşım dogum izninde ...

şimdi size tubitak sorularına dahail edilmesi gereken bi soru sorayım :)

muhtemelen seneye 8 saat bilişim dersi olacak ....

a=iki öğretmende okuldan gönderilir

b=sözleşmeli yer değişemez kadrolu baska okula gönderilir

C=norm fazlası durumlarında sözleşmeli okul değişikliğine gider

d=8 saat dersi 4 /4 paylaşırlar :D

e=kalan 1 ay içerisinde milli eğitim önce dersimizi tamamen kaldırır,sonra dersimizi 2 saate cıkarır sonra vazgecer tekrar bire indirir ,sonra şubesi tek sayı olan (3/5/7)sınıflarında 2 saat zorunlu yapar veya vazgecer (4/6/8) lerde 30 saatin 30 unuda bilgisayar dersi yapar :D yok bundanda vazgecer herdersin ilk 15 dakkası bilgisayr dersi yaptırır sonra kalan 25 dakkada diger dersleri yaptırır ,belkide tenefüsleri bilgisayar dersi ilan eder belkide anaokuluna 1 saat bilgisayar dersi verir hemde notu olan :D

seçim sizin ;)

not=gercekten artık ben ve bütün meslektaşarım cok sıkıldı.hep stres hep sıkıntı ...dedim biraz ağlayacak halimize gülsün ler istedim ,belki yüzünüdeki gülümzeme kalbinizede yanısr ...

herseyin hayırlı olması temennisiyle ...
şifre uygulayınca c çıkıyor.

ysahin' Alıntı:
hgirua hocam o puanı nereden topladın :) mario gibisin maşallah :) benim 6. yıl 73 lerdeyim hala :D
ysahin hocam meslekte 8. yıl bırakta olsun o kadar :), Allah herkese hayırlısını versin. Bu arada antepte formatörlük temmuzda bitiyor. yazın tatil yaparız artık. Ama sonrası için bende arkadaşlara katılıyorum. Hepimiz şutlanacaz :) ya düşününce zoruma gidiyor sene 1999, 200 puanla üniversiteye yerleştik, tıpa çok yakındı puanlar şimdi ne hallerdeyiz. Arkadaş bu nasıl bir ülke anlamadım gitti

günce tutalım mı arkadaslar norm fazlalığını...

su an norm fazlası olan var mı :)

ben varım 5000 e yakın öğrencisi olan okulda norm fazlası oldum. ticarete atılıp kendim bir okul yatırıp ozel durumla o okula atanacagım kafama koydum...

Geri