Gaziantepte Dolu Arabamın üstünü Zedeledi...

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Gaziantepte daha hayatımda görmediğim büyüklükte dolu yağdı.. Arabamın üst kısmını baştan sona zedeledi. Güneş enerjisinin camını kırdı...Arabada kasko var...Baştan sona boyatmalımıyım..Tavsiyeleriniz neler? Araba Linea, Değer çok düşer mi?

Ben 1 günlüğüne hastaneye geldim. Arabam mahvoldu. Arabayı boyatmaya gerek yokmuş ama 4-5 gün sürüyormuş yapılması. Daha önce başına gelen var mı acaba?

anadoluman' Alıntı:
Ben 1 günlüğüne hastaneye geldim. Arabam mahvoldu. Arabayı boyatmaya gerek yokmuş ama 4-5 gün sürüyormuş yapılması. Daha önce başına gelen var mı acaba?

vakumlama ile mi yapılıyor acaba?

tv de göstermişlerdi..her dolu tanesinin göçerttiği yeri tek tek işaretleyip işlem yapıyorlar.boyatmayın

bahhele' Alıntı:
tv de göstermişlerdi..her dolu tanesinin göçerttiği yeri tek tek işaretleyip işlem yapıyorlar.boyatmayın
Boyatmadan, Dolu tanesinin yaptığı krateri nasıl yok ediyorlar?

Hocam böyle bir olay yıllar önce Adana'da oldu.Hani her otomobilde 200 üzeri krater göçüğü vardı.Hangi birini vakumlayacaklarki? Her kraterin içinde kenarında 3-4 krater ortak küme oluşturmuş oluyor.
Yer Adana KüçükSaat meydanı ;
Ben Özen dolmuşunda okuldan dönüyordum.Dolu yağışından dolayı asfalt seviyesi aniden yükseldi ve yoldan kayan Özen dolmuşu kaldırıma çıkıp yolcusu ile birlikte (içinde ben ve diğer yolcular)kuyumcu dükkanına daldı.
Yani dayımın istasyon meydanında doluya yakalanan otomobilini gördüğümü hatırlıyorum.Kaportayı sök at gitsin.Öyle bişeydi.
NOT:Bu arada krater derken ek küçüğü 5 cm çapında oluyor.Arabanızı çekmeye yada üstüne halı sermeye gidemiyorsunuz. Yağış esnasında Hayati tehlike var zaten.

arkadaşlar ocak ayında benimde başıma geldi.ben yaptırmadım ama kocaeli nde bir firma var.iletişime geçin mutlaka gelirler.
işlerinde iyiler.5-10 araba olunca geliyorlar.
kaskodan yapılıyor araç.
yalnız siciline doğal afet diye yazılıyor.
firmanın sitesi.
http://cokukustasi.com/index.htm
geçmiş olsun

Hocam beklemenizi öneririm, çünkü işten anlamayanlar da bu durumdan para kazanmak için kolları sıvadı. Bu yüzden ortalık az durulsun o zaman yaptırmayı düşünüyorum.

Geri