Geçerli ıp adresi alamıyor sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

anima

Site Gezgini
Günaydın arkadaşlar sabah gelir gelmez bi sorunla karşılaştım ; Windows 7 de başlat çubuğu üzerinde ünlem işareti var sorun gider dediğimde "yerel ağ bağlantısı geçerli bir ıp adresi alamıyor" diyor. kabloları kontrol ettim modemi ve bilgisayarı açıp kapattım , çalıştırdan ıp configle bişeyler yaptım olmadı tcp/ıp ayarlarına baktım herşey normal başka ne yapabilirim sizce?

raziyedüzgün' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar sabah gelir gelmez bi sorunla karşılaştım ; Windows 7 de başlat çubuğu üzerinde ünlem işareti var sorun gider dediğimde "yerel ağ bağlantısı geçerli bir ıp adresi alamıyor" diyor. kabloları kontrol ettim modemi ve bilgisayarı açıp kapattım , çalıştırdan ıp configle bişeyler yaptım olmadı tcp/ıp ayarlarına baktım herşey normal başka ne yapabilirim sizce?
Sayın Hocam,

IP girişini Manuel yapın.

İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim hocam da okulda 30a yakın bilgisayar var çakışmasını nasıl önlicem manuel yapınca ?

hocam 30 a yakın bilgisayar 1 defalık sabit manuel ip verin böylece çakışma sorunu ortadan kalkar.

raziyedüzgün' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam da okulda 30a yakın bilgisayar var çakışmasını nasıl önlicem manuel yapınca ?
Modem arayüzünden bakın tahsis edilmeyen bir ip elle atayın kontrol edin bakın internet gelecek mi gelmiyorsa farklı sorun var demektir.

Geri