Geçici görevli olduğum okula kadrolu öğretmen atanırsa?

Kodla Büyü

fatihh-1453

Aktif Üye
Arkadaşlar kadrolu bulunduğum okuldan başka bir ilçedeki okula geçici görevlendirme istedim ve 2015 hazirana kadar geçici görevlendirmem yapıldı.
Bu okula kadrolu öğretmen gelecek eş durumundan benim akibetim ne olur.

Kadrom: A ilçesinde ki X okulunda
Geçici görevlendirildiğim Okul: B ilçesi Y Okulunda (2 gün dersim var)
BTR Görevi yaptığım Okul: B ilçesi Z okulunda (geriye kalan 3 gün BTR görevi)

X okulunda dersiniz yoksa Z okulunda 30 saat (18 saat ücret karşılığı) BTR olarak görevlendirilebilirsiniz.
X okulunda dersiniz varsa derslere girer ve kalan sürede Z okulunda BTR olarak görevlendirilebilirsiniz.
Y okulundaki derslere kadrolu gelen arkadaş girer.

ikinci dönem BTR olmak istiyorum bende, şuan 28 saat dersim var başka okula görevlendirme btr istesem olabilme ihtimali var mı sizce

28 saat kendi okulunuzda ve kendi alanınızda ise isteyemezsiniz. Görevlendirmede önce kendi okulundaki kendi alanındaki derslere girilmesi, kalan sürede BTR olarak görevlendirilmesi isteniyor. Siz zaten 30 saatin 28'ini doldurmuş oluyorsunuz, dolayısıyla BTR görevi için 2 saatlik bir zaman kalıyor ki bu durumda BTR görevlendirmeniz yapılmaz.
Eğer başka okullara da gidiyorsanız diyelim kendi okulunuzda 15 saat diğer başka bir okulda 13 saat dersiniz varsa bu durumda diğer okuldaki görevlendirmeniz iptal edilip, başka bir okula BTR olarak 15 saat görevlendirilir ve 18 saat ücret alırsınız. Muhtemelen şu an da da 18 saate yakın bir ekders alıyor olmalısınız. Çok zorlayıcı bir neden yoksa mevcut pozisyonunuzu korumanızı öneririm.
Durumunuzla ilgili daha ayrıntılı bilgi verirseniz daha fazla yardım alabilirsiniz.

yakuphan' Alıntı:
X okulunda dersiniz yoksa Z okulunda 30 saat (18 saat ücret karşılığı) BTR olarak görevlendirilebilirsiniz.
X okulunda dersiniz varsa derslere girer ve kalan sürede Z okulunda BTR olarak görevlendirilebilirsiniz.
Y okulundaki derslere kadrolu gelen arkadaş girer.

hocam x okulunda dersim var ama x okulu ile z okulu farklı ilçelerde. nasıl olacak öyle. ben zaten y ve z okulunun olduğu ilçeye görevlendirildim.

benim kadrom da şu anda evime çok uzak bi okulda. farklı ilçede.. bende sizin yaptığınız gibi yakın bi okula görevlendirme istedim ama yapmadılar. kendi okulunda var olan derse girmek zorundasın dediler. senin okulunda zorunlu ders varken görevlendirmen nasıl yapıldı, merak ettim.

başka ilçeye formatör görevlendirmesi yapılamaz yapılırsa yolluk-yevmiye vermeleri gerekir :) bu yüzden yapılamaz.
yaptım oldu diyenler çıkabilir mümkündür :) neler olmuyor ki bu da olur ;)

ademola' Alıntı:
başka ilçeye formatör görevlendirmesi yapılamaz yapılırsa yolluk-yevmiye vermeleri gerekir :) bu yüzden yapılamaz.
yaptım oldu diyenler çıkabilir mümkündür :) neler olmuyor ki bu da olur ;)
Hocam arkadaşın başka ilçeye yalnızca formatör görevlendirmesi yapılmamış. kadrosunun bulunduğu ilçe dışında bi yere derse girmek üzere bi okula görevlendirilmiş, ayrıca formatör olarak da aynı ilçede başka bi okula görevlendirilmiş. kendi okuluna hiç gitmiyor. Bu nasıl oluyo ki??

Geri