Geçici Müdür Yardımcılığı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkoç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkoç

Site Gezgini
Arkadaşlar okulumda Müdür Yardımcımızın tayini çıktı ve geçici olarak beni görevlendirmeyi düşünüyorlar. Okulun BT Rehber Öğretmeni olarak. Böyle bir zorunluluğum var mı? Müdür beni direk görevlendirebilir mi hiç bana sormadan? Biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım! :( Dersleri az olan öğretmen arkadaşlarda var. Hepimize sorup isteyen birine verilmeli bu görev sanki!!!

yönetmelikte böyle bir şey yok.Ama moobing uygulamayı benimsemiş bir müdürse ve hesap sorabilecek üst amirlere sahip olmayan bir yerdeysen müdür borusunu öttürebilir.Öğretmenler de tırsmış bir yapıdaysa yalnız kalırsın.Ama istemiyorsan istemediğini belirt baskıyla görevlendirirse de bunu fırsat bil eline kozları al idarede yürüyen işlerde müdürün falsoların öğren zamanı gelince sen ona hükmet.

Hocam BT Rehber valilik oluruyla görevlendirilir. Bu yüzden sen istemedikten sonra zor biraz. Ancak anlayışlı bir insanla çalışıyorsan diğer öğretmenlerin ders saatleri de doluysa sorumluluk al diyecektim ki yazmışın zaten diğer öğretmenlerin durumunu.

Böyle zorunluluk yok, btr görevlendirmeniz varken de zaten 2.bir görevlendirme yapılamaz...

paşa gönlüm istemiyor, istede bende zaten görevlendirildim btr olarak hocam, işiniz rastgelsin demenizde bir sakınca yok :)

zaten btr olabilmenin şartlarından biri de üzerinizde herhangi bir idarecilik olmaması.. btr iken aynı anda müdür yardımcısı olmaz, müdür yardımcısı iken aynı anda btr olmaz..

olur hocam da istege baglı olması lazım. istemiyorsan zorla yapamazlar.. ha diyelm yaptılar. yap iki yanlıs:D geri alsınlar senden müdür yardımcılıgını..

:)) Arkadaşlar teşekkür ediyorum. Endişelerim vardı şuan rahatım :) Peki bir de şunu sormak istiyorum kimsenin istememesi durumunda ne olur? Dışardan biri gelebilir mi? Çünkü beni yardımcı yapmak konusunda çok kararlı görmüştüm kendilerini

geçici görevlendirmeler yöneticilik süresinden sayılmıyor bence bunu düşünmek diğer sıkıntılarınıza göre daha mühim olmalı zaten siz istemezseniz görevlendirme olmaz sizin etinizden sütünüzden faydalanacak kendi keyif yapacak izlenimi oluştu ben de

fatihinfedaisi' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:
işiniz rastgelsin
kayserili misiniz bilemem ama kayseride görev yaptığınız nasıl da belli hocam.. :) işin rast gelsin.. :)

gayseriliyim evet :)

zkoç hocam siz istiyor musunuz bu işi ? istiyorsanız ne ala, istemiyorsanız da şöyle kocaman bir HAYIR deyiverin bitsin.
okulda istekli olmazsa evet dışardan biri de gelebilir ama ne değişir, kim gelirse gelsin kim olursa olsun sonuçta biz yine kendi işimizi yapacaz, kendi işimize bakacağız.

Yok Hocam istemiyorum. Bütün idare işini yapmak zorunda kalıcam çünkü. Üstelik idareci olduğun zaman arkadaşlarınla da çatışmalar yaşayabiliyorsun. Hiç gereği yok. Herkese teşekkür ediyorum :)

Geri