Geciken şef onayı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xori

Site Gezgini
Alan şefliği için 2013 Ekim ayında vermiş olduğum dilekçe 2013 Kasım ayında Valilik oluru almış ve il milli eğitime gönderilmiş. Birkaç telefon ederek öğrendik ki o tarihten bugüne kadar yazı beklemiş, söylenene göre unutulmuş. Hatırlatmadan sonra tekrar 2-3 hafta daha unutuldu. Şu aşamada sanırım 1 hafta içinde yazı okula gelecektir. Yalnız 6 aydan beri bende bu işini yapmayan memur yüzünden ücret alamıyorum. Ama ben bunun sorumlularının da burunlarının sürtünmesini istiyorum.
1.Nasıl bir dilekçe yazmalıyım?
2.Geriye dönük ücret almam mümkün mü?

xori' Alıntı:
Alan şefliği için 2013 Ekim ayında vermiş olduğum dilekçe 2013 Kasım ayında Valilik oluru almış ve il milli eğitime gönderilmiş. Birkaç telefon ederek öğrendik ki o tarihten bugüne kadar yazı beklemiş, söylenene göre unutulmuş. Hatırlatmadan sonra tekrar 2-3 hafta daha unutuldu. Şu aşamada sanırım 1 hafta içinde yazı okula gelecektir. Yalnız 6 aydan beri bende bu işini yapmayan memur yüzünden ücret alamıyorum. Ama ben bunun sorumlularının da burunlarının sürtünmesini istiyorum.
1.Nasıl bir dilekçe yazmalıyım?
2.Geriye dönük ücret almam mümkün mü?

şahsi görüşüm
eğer dilekçe gönderildikten sonra zaten okulda şeflik işleriyle bizzat kendiniz ilgilendi iseniz.
şeflik planı hazırlayın.müdürünüze onaylatın.bu işlemlerle ilgilendiğinizi gösterin.
umarım geriye dönük alırsınız.

"dilekçenin oluru örneklerinde görüldüğü gibi 2-3 haftalık süreçte çıkıyor diye düşünülerek".

Geri