Gel de Linux kullanma...

Kodla Büyü

engin724

Seçkin Üye
Seçkin Üye
01.jpg

Hata raporunu oluştururken bir hata meydana geldi" Bir taşla iki kuş..

02.jpg

Alt tarafta işlemin tamamlanması için kaç dakika kaldığı gösteriliyor: 2.309.088 dakika. Yani 4 yıl, 7 aydan biraz fazla. Bu arad gidip kendinize bir kahve alıp ve mesela üniversiteyi bitirebilirsiniz...

03.jpg

...şu hata meydana geldi: "Daha kapsamlı bir hata meydana geldi" En azından sorunu "kapsamlı" bir şekilde açıklamış

04.jpg

Önemli Hata" "NET_SendPacket Hatası: Hata Yok" Ben de sanmıştım ki..

05.jpg

Norton CrashGuard 3.0 çöktü. Büyük ihtimalle CrashGuard bu problemi tamir edebilir." İşte Norton'un program çökmelerini düzeltmeye aday programı Norton CrashGuard. Son derece iyimser olan program, kendisi çöktüğünde bile sorunu hala çözebileceğini düşünüyor

06.jpg

Uygulama sürücüyü başarılı bir şekilde kaldırmayı başaramadı. Kaldırma devam edecek ama sürücü hala yüklü olacak" En azından dürüst...

07.jpg

Klavye hatası" "Devam etmek için F1'e, kurulum aracını çalıştırmak için F2'ye basın" Diğer bilgisayardaki klavyede bassam olur mu? Benimki çalışmıyor da..

08.jpg

Feci hata" Media Player'ın ne kadar ömrü kaldı o da yazsa ya..

09.jpg

(Sarı ile işaretli alan) "Problem Windows Vista yüzünden oluştu, o da Microsoft tarafından yaratıldı." İspiyoncu bir hata. Sorunun asıl kaynağını da söylüyor.

10.jpg

Bilgisayarınızı korumak için, Windows şu programı kapattı:" "Windows Gezgini" Kim, kimi kimden koruyor şimdi

11.jpg

Kritik Hata" Bu sorun gerçekten çok kritik bir şey olsa gerek

12.jpg

Hata Hata" "Bir önceki hatayı görüntülerken bir hata oluştu" Zaten ben de şans olsa..

13.jpg

Yüklemeye devam etmek için aşağıda yazılı programı kapatın" Gerçekten çok isterdim ama belki o programı biraz daha tarif etsen
14.jpg

6620 silinemiyor: Yeterli disk alanı yok." "Bir veya daha fazla dosya silerek disk alanı boşaltın ve tekrar deneyin" Hmm... Senin canın format istiyor galiba

15.jpg

'Silme' işlemine devam etmek sabit diskinizin içeriğini silecek." "Ne yapmak istiyorsunuz?" "Devam et" – "Sil" Vazgeçmek yok Rocky

debian 7 kullanıyorum.
Pardus 2011 de netbook ta kullanıyorum.
Winrar hatası ve bazı widdow uygulamaları için hala window kullanmak zorunda kalıyorum.
Ama birçok işimi halledebiliyor.
Ama sıkılmak yok hata versede sonuna kadar kullanacağım.

craxx' Alıntı:
Winrar hatası ve bazı windows uygulamaları için hala windows kullanmak zorunda kalıyorum.
Yazılım Merkezinden "unrar" uygulamasını kurarsanız sonunuzu çözebilir belki hocam.

son 3 aydır linux türevlerinden linux mint, ubuntu, pardus, kali linux, backtrack dağıtımlarının değişik versiyonlarını denedim. Sorunsuz olanı kesinlikle yok. Ekran kartı ve kablosuz sürücüleri ciddi bir sıkıntı yaratıyor. Ancak Linux Mint gerçekten stabil bir işletim sistemi. Aralarında en az sıkıntı yaşatan bu dağıtım olduğunu söyleyebilirim. Ayrıcadaha sonradan öğrendim ki ubuntu işletim sistemiyle uyumlu laptopların bir listeside varmış(benim dizüstüm bu listede yok doğal olarak). yeni bilgisayar alıp linux kullanacakların bu listeye göz atmasında fayda var diye düünüyorum.
http://www.ubuntu.com/certification/desktop/

Geri