Gelecek Yıl 7.Sınıflarda Zorunlu 2 Saat mi olacak?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün bir arkadaş gelecek yıl 7 lerde de 2 saat e çıkarılacağını ve dersin zorunlu olacağını söyledi.5 ve 6 larda olduğu gibi ne derece doğru sizce?

Yok hocam şimdilik sadece 2 saat seçmeli. Çünkü bilişimin yerine Teknoloji tasarım dersi zorunlu oluyor 7-8 lerde.
Ama öğrenciler sevdiği dersi seçeceği için bir anlamda zorunlu seçmeli olur. Tabi idare seçmelilere müdahale etmiyorsa.

7 lerde gelecek yıl 2 saat seçmeli ders oluyor doğru mu anladım, malum şimdi 1 saat

merhaba hocam seneye 7ler de de zorunlu olacak diye biliyorum kademeli olarak geçiş yapılıyor. bu sene 5 ve 6 lar seneye 7 ler bir sonraki 8ler olacak

5-6 2 şer saat zorunlu
7 ve 8 lerde 1er saat olan seçmeliler 2 şer saat olacak.
Şu anda böyle...

anladım 7 ve 8 lerde şimdi seçmeli ve 1 saat olan ders gelecek yıl yine seçmeli ancak 2 saat olacak

seneye 7 ler 2 saat secmeli. 8 ler 1 saat seçmeli. diğer sene 7 ve 8 ler 2şer saat seçmeli. 7 ve 8 lerde hiçbirzaman zorunlu değil

karinca_52' Alıntı:
resmi yazı gelmeden inanmayın

Yani, bir gözümüzü açtık dersimiz zorunlu oldu. Diğer gözümüzü açmaya korkuyorum. "Haha şaka yaptık şakaaa" diyecekler gibi geliyor :)

Şimdilik haftalık ders çizelgesine göre 5-6 zorunlu iki, 7-8 seçmeli 2 saat.

Şöyle 6-7 sene zorunlu olsun da en azından öğretmenliğin tadını çıkaralım. :)

biltek2007' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
resmi yazı gelmeden inanmayın

Yani, bir gözümüzü açtık dersimiz zorunlu oldu. Diğer gözümüzü açmaya korkuyorum. "Haha şaka yaptık şakaaa" diyecekler gibi geliyor :)

Şimdilik haftalık ders çizelgesine göre 5-6 zorunlu iki, 7-8 seçmeli 2 saat.

Şöyle 6-7 sene zorunlu olsun da en azından öğretmenliğin tadını çıkaralım. :)
:D bende sonrasını düşünüyorum 65 yaşına kadar ne yapacağız ...En iyisi müdür yardımcısımı olsak ilerisi için ne :)

Kademeli olarak diyeceklerine net bir açıklama yapsalardı daha iyi olmaz mıydı böyle çok muallak geecek yıl ne olacağı.

Geri