gelen faksları bilgisayara kaydetmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgur24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozgur24

Süper Üye
Süper Üye
merhaba iyi günler

gelen faksları bilgisayara kaydetmek istiyorum bu konuda yardimci olurmusunuz programlami yapmaliyim yoksa faksmodem mi almaliyim simdiden teşekkürler

pcye bir fax-modem kartı takın hocam
sonra fax ın telefon kablosunu fax-modem kartına takın
son olarakta windows xp de vardı diğerlerinde var mı bilmiyorum
xp de yazıcı ve fakslarda faksı kur deyip adımları takip edip fax makinası yerine pc yi kullanabilirsiz
faks alıp veriyor sıkıntı olmadan
harici programlarda vardı yine pc den faks alıp göndermek için

eemree' Alıntı:
hocam baska türlü bir secenek varmiyazicinin özellikleri faks alimina uygun bu evraklari bilgisayara program araciligyla kaydedip istegimize göre yazdirmak istiyoruz....

ozgur24' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hocam baska türlü bir secenek varmiyazicinin özellikleri faks alimina uygun bu evraklari bilgisayara program araciligyla kaydedip istegimize göre yazdirmak istiyoruz....
hocam başka bir yolu var mı bilmiyorum
ama bu sistemde gelen faksı isteğe bağlı yazdırabiliyorsunuz otomatik yazdırmıyor

birde sizdeki yazıcının yazılımını da bilgisayara kurarsanız onun içindeki seçeneklerde istediğiniz özellik var olabilir

Sayın hocam, yazıcınızın böyle bir özelliği yoksa sadece yazıcıyla bu işi yapamazsınız. Yazıcınızın kullanım klavuzuna falan bakın, sitesini inceleyin.

eemree' Alıntı:
ozgur24' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hocam başka bir yolu var mı bilmiyorum
ama bu sistemde gelen faksı isteğe bağlı yazdırabiliyorsunuz otomatik yazdırmıyor

birde sizdeki yazıcının yazılımını da bilgisayara kurarsanız onun içindeki seçeneklerde istediğiniz özellik var olabilir

hocam yazicimiz bu baktim ama nafile cözemedim :(

http://www.hepsiburada.com/canon-i-sens ... oCaufw_wcB

Benzeri cihaz bizde var. Cihazın ip numarasını tarayıcıya yazın ve yönetici olarak giriş yapın çok gelişmiş ayarlar var.

Geri