Gelişmiş İnternet Uygulamaları Dersi için içerik

Kodla Büyü

volkankoc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Gelişmiş İnternet Uygulamaları Dersi için tam olarak ne anlatacağız modüller hazırlanıyor görünüyor. Hangi programı kullanacağız.

her sene yeni bir ders çıkıyor bana öğrenilecek yeter yahu kaçıncı yılım hala ders çalışıyorum, bana kaldı bu ders :D

arkadaslar ders notu falan bulan olupta paylasırsa cok iyi olur. bende arastırıyorum, bilgi paylasımı yapıp su isi halledelim, kolay gelsin...

meslek liseleri için mi düşünülen bir ders hangi dalda okutulacak acaba?

Silverlight'ı microsoft bile bıraktı artık geliştirmeyi. Herkes tüm gücüyle html5 ve jquery ye yükleniyor. Ben olsam onları gösterirdim.

Hiçbir dalın zorunlu dersi değil. Bu ders yerine seçilebilecek bir çok ders var. Bana göre bu ders gereksiz.

halk' Alıntı:
Silverlight'ı microsoft bile bıraktı artık geliştirmeyi. Herkes tüm gücüyle html5 ve jquery ye yükleniyor. Ben olsam onları gösterirdim.
Hocam yazınızı görünce ms geliştirmeyi bıraktı filan yazmısşınız, bir anda tüh falan dedim. Boşuna ders çalışıp anlatacaz şimdi dedim. Ama hemen sonra biraz araştırdım ki öyle bişi neyse ki yokmuş. daron un açıklamasına göre html5 ile silverlight beraber geliştirilmeye devam edecekmiş. Bu arada html5 ve jquery güzel ama o dersler veritabanı değil web dalında verilmeli. Bu ders veritabanı dalının yeterlilik tablolarında bir dal dersi olarak görülüyor. Mevcut açıklamaya göre de geleceği olan bir konu.

Plana baktığımda konu kodlamadan çok görsel nesneler ile çalışmak üzerine gibi. Expression Blend i hadi bulduk ve kurduk diyelim ama nette pek kaynak göremedim. Bulan arkadaşlar buradan paylaşırsa güzel olur.

olmuyor arkadaş ne kadar kaynak bulmaya çalışsam da anlamaya çalışsam da çok zorlanıyorum ben bu silverlight işinde...sizden ne haber?

arkadaşlar ilk kez bu ders anlatıyorum ama müthiş uygulamalar gerçekleştiriyoruz öğrencilerle. Kaynak yok c# biliyorsanız sorun yok .

ekbersah23' Alıntı:
arkadaş madem süper şeyler yaptınız, paylaşın ki biz de yapalım...

Hocam yaptığım şeylerin direk dosyalarını istiyorsanız atarım ama ben örnekleri kaydetmiyorum. Bundan sonra yaptıklarımı yayınlarım. Ama yapılışı olmadan anlamak biraz zor gibi hem kod kısmı var hemde arayüzde yapılan işlemler var

Geri