general mobile discovery 2 mini kullanan var mı?

Kodla Büyü

cakilcik

Aktif Üye
telefon araştırıyorum, şöyle cebe sığan boyutlarda. s3 mini ve discovery mini arasında kaldım. s3 mini'de de kilitlenme sorunundan bahsediyor çevremde kullananlar, çok ısınıyor ve her gün en az bir kez kilitleniyor diyorlar. discovery 2 mini'nin fiyatına göre özellikleri iyi gibi görünüyor. discovery 16gb'de şarj soketi problemi varmış, kullananlar en çok bundan muzdaripti. discoevry 2'de sorun yaşayan var mı? gm servisi nasıl? tavsiye eder misiniz?

gm alırsan hocam şarj soketin %80 bozulur. tamiri garantin olsun olmasın 50 tl dir.

bidene' Alıntı:
gm alırsan hocam şarj soketin %80 bozulur. tamiri garantin olsun olmasın 50 tl dir.
gm discovery 2 için de aynı sorun geçerli mi acaba? gm 1'de fabrika kaynaklıydı deniyor, çok kararsız kaldım.

hocam dağıtılan tabletlerde bile var. forumda aratırsanız pek çok tablet şarj soketi problemi başlığı var.
yinede kullanan arkadaşlar en doğrusunu bilir.

hocam bir haftadır gm discovery II kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. gayet kullanışlı. gm discovery I bir buçuk yıldır eşim kullanıyor gayet memnunuz. şarj soket problemi yaşamadık. okulda 5 öğretmen GM discovery I kullanıyor kimse bir problem yaşamadı ve memnun. tavsiye ederim

http://goo.gl/vr7F1H
http://goo.gl/V2luew

samsung galaxy s3 NEO varken başka telefon bakmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bu sözümü yabana atmayın, çok dua edersiniz..

Hocam eşimde bende discovery 2 mini kullanıyoruz. Gayet memnunum. Şarj girişi sıkıntısını çözmüşler. 499 a düşüyor. Ben hızlıal dan aldım. sepete 2 liralık urunde ekleyince 50 TL karta puan verdi, telefon 455 e felan geldi. Fiyatına göre süper. 1000 Liraya 2 tane alırsın. Kasma yok canavar gibi...

asus zenfone 5 baktım ama onun için ayrı çanta almak lazım neredeyse tablet kadar. nokia lumia 820 de fena değil, onun da bataryası gömülü sorun olur mu bilmem. ne kadar çeşitlenmiş orta seviye akıllı telefonlar :?

Hızlı, şık, fiyat uygunda olsun diyorsanız zenfone 5 alacaksın hocam :+1: :+1:
5 inç biraz büyük olabilir. Ayrıca güç ayarlarını düşürüp, wifi yi de kullanmadığın zaman Kapatırsanız şarjı iyi gider.

Geri