General Mobile Discovery 2 + vs iphone 6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bellagio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin bu iki telefon arasında kaldım evet birçoğunuzun ikisi arasında uçurum var dediğini duya gibiyim ama aklımdaki şu :

normalde ios ve apple taraftarı biriyim hatta eşimde de iphone 5s var onada ben aldırdım zorla :D
fakat gel gör ki son gelen zamdan sonra iphone 6 nın fiyatı 2500 lira oldu ve bence çok fazla yani o parayıda hakettiğini düşünmüyorum kaldı ki kazara yere düşürüp ekran kırılsa kullanıcı hatası denilip 1000 lira para isteniyor.

şimdi eğer iphone alırsam tarifeye ek alıcam ve 2550 lira para çıkıcak ama yok GM alırsam 900 liraya kapatırım bu işi.

şimdi size sorum şu android ve ios bu fiyat farkına değer mi ?
yada iphone 6 ve GM Discovery bu fiyat farkına değer mi ?

GM için şunu söyleyebilirim sistemi ağır ve ekran kalitesi iyi değil.
5s te kullandım ama ekran genişliği kullanımı açısından tercihim LG g2.
1000 tl gibi bir bütçen varsa iyi görüntü, geniş ekran ve hızlı bir kullanım için g2 almanı tavsiye ederim.

Hocam bence Discovery 2+ alın. Çünkü Discovery 2 çift hatlı ve bellek yuvası yok. Yeni çıkan Discovery 2+ ise tek hatlı, sd bellek yuvası da var. 2 gb ram 16 gb rom. Full Hd ekran. Bence alınacak telefon bu. Ben discovery 1 kullanıyorum. Son güncelleme ile Kitkat a yükseldi. Çok memnunum. Telefonun en düşük özelliği ise kamera kalitesi (Discovery 1 için). Video çekimi güzel; fakat resim çekimi çok iyi değil... Discovery 2+ da bunu düzeltmiş olabilirler...

Bi inceleyin:
http://tr.generalmobile.com/Discovery2plus.html

Lg G3 Piyasadaki makul fiyatlara alınabilecek ve verilen parayı hak eden bil telefon ;) :+1:

aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum . ama GM yerine LG G2 tavsiye ederim 1 hafta olmadı eşime aldım 1038tl ye çok güzel ve kullanışlı telefon.

Ben olsam sırf Andorid için olsa dahi iphone dışında bir cihaz alırdım ios tamamen tekelleşmeye yönelik bir yazılım. Tamam sağlam ve güvenli ama bize özgürlükte lazım. :)

aradaki farktan değil de işletim sisteminden android derim ama GM değil oldukça kalitesiz aynı fiyat aralığındaki rakiplerine bakın asus olabilir mesela yada vestel kötü değil yada huawei gayet güzel mtk işlemcili alırsanız kurcalaması daha kolay yada samsungların kullanıcısı çok olduğundan programlarıda çok s3 neo lara bakın fiyat uygun yada grand neo
rom atarım sistemini kurcalarım diyorsanız pahalı bişey almayın çünkü root bile atsanız garanti dışı ki iphone alıp jailbreake yapsanızda garanti dışı kalacak

aradaki farkı haketmiyor orası bir gerçek. ama birde şu var ikisi birlikte o fiyatları haketmiyor. iphone nun fiyatının yüksek olması androidli telefonların fiyatının normalmiş gibi algılanmasına sebep oluyor.
lüks yaşarım diyorsan paran çoksa İphone al, yok lüks yaşamıyorum diyorsan 1000 lik bi android al :)

2500 tl iphone a verince en az 7 sene bile kullansan günlüğü 1 liraya geliyor yazık :)

Geri