General Mobile Discovery Ekran Sorunu

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Discovery tlf num KitKat 4.4 sürümünü güncelleştirdikten sonra tlf saçmalamaya başladı güç düğmesine basınca ekran gelmiyor bazen defalarca deniyorum ekranı açmak içim ama olmuyor bende batarya çıkartıp tekrar takıp açılınca düzeliyor bazen de tlf çağrı gelince ekranın en altındaki uyarı ışıkları yanıyor ama görüntü gelmiyor tlf na.bi başka problemde tlf rehberine ulaşmakda sıkıntı yaşıyorum rehberdeki numaraları bazen göstermiyor bu şikayetler yüzünden garantiye gönderdiğim telefon için telpa dan gelen cevap dokunmatik ekran bozuk ver 180 tl yapalım oldu.işin ilginç tarafı tlf numun dokunmatiğinde hiçbir sıkıntı yoktu servise gidinceye kadar.bu tlf kullanıp da bu sıkıntılarla karşılan oldu mu ?bu konuda servise güvenmeli miyim ?

bizde gm discovery suya düştü telefoncu anakart bozulmuş 280 lira dedi servis .yenisi 650tl yenisini mi alsak diye kararsız kaldık..bu arada e5 850 lira bu 2 telden e5 200 lira fazla vermeye değer mi

e5 aldık gayet iyi çalışıyor takılma vb yok. 799 bimeks kampanyasıyla aldım. genaral mobile 4g ye göre karşılaştırınca birkaç özellği düşük kalıyor fakat GM ye pek güvenemedim.

Geri