General Mobile Discovery Elite 32 GB

Kodla Büyü

BAYBİLİSİM

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar general mobile firmasının dicovery 2 bekliyordum. elite serisi türkiyede satışa sunuldu. bu telefon alınmalımı yoksa gerçekten yeni telefon beklenmelimi. bu telefon ve fiyatı hakkında yorumlarınızı bekliorum

Fiziksel Özellikler
Genel Yapı
• Tasarım:Bar Tipi
• Boyutlar:150.6 x 75.0 x 9.7mm
• Ağırlık:152 gram
• Yuvalar:Micro USB
• Pil:Li-Ion, 2500 mAh
• Renkler:Siyah,Beyaz

Ekran ve Tuşlar
• Teknoloji:LTPS, 16 mil. renk
• Çözünürlük:1920 x 1080 px
• Boyutlar: 5,5" (13,97 cm)
• PPI: 401
• Kontrol:Dokunmatik (Multitouch)
• Kolaylık:Dokunmatik Tuşlar
• Gelişmiş:Dinamik Parlaklık, Gorilla Glass 3

Kutu İçeriği
• Kılavuz:Var
• Şarj Cihazı:Var
• PC Kablosu:Var
• Kulaklık:Var
• Hediye:-

Donanım ve Altyapı
• Sistem:Android İşletim Sistemi (4.2 Jelly bean)
• İşlemci:2,2 GHz X 4 (Snapdragon 800)
• Bellek:3 GB RAM / 32 GB ROM
• Bellek Genişleşme:Yok
• Bellek Ekstra:OTG bağlantısı
• Gelişmiş:Hareket Sensörü (G-sensor)

Telefon İşlevleri
• Bildirim:Titreşimli Uyarı, Arayan Numara Gösterimi
• Özel Bildirim:Arayan kişiye özel Resim ve Video gösterimi
• Görüşme:Sesli Görüşme
• Görüşme Extra:Ses Netleştirme Teknolojisi
• İşlemler:Çağrı yönlendirme, durdurma, bekletme
• Çağrı Listesi:Gelen, giden ve cevapsız çağrı listesi
• Rehber:Hafıza ile sınırlı telefon rehberi

Kişisel Bilgi Yönetimi
• Zaman:Saat, Dünya Saati, Alarm, Kronometre, Geri Sayım
• Yönetim:Takvim, Kişisel Notlar, Hesap Makinesi

http://www.hepsiburada.com/liste/genera ... yId=371946

bunu alacağına lg g2 alabilirsin hocam.. hem and 4.4 güncellemesi gelecek hemde bataryası ve özellikleri daha iyi..

Bence fiyata göre on numara ilk telini ben kullanıyorum. Performans çok iyi bence alınır

namaldish' Alıntı:
bunu alacağına lg g2 alabilirsin hocam.. hem and 4.4 güncellemesi gelecek hemde bataryası ve özellikleri daha iyi..
g2 32 gb fiyat 1700 lerde geziyo hocam. ramde 2gb g2de.
4.4 güncellemesi nisanda bu tlfnada gelecekmiş. ben discovery 2 çıkıcakmı onu merak ediyorum

telefonun tanıtıldığı günden beri takip eden ve forumda bununla ilgili başlık açan biri olarak konuşuyorum.

lg g2 ile bu telefon kıyaslanıyor. bende sana kıyaslayayım. lg g2 16 gb lg türkiye garantili 1350 lira. paralel ithalat 1250 lira. 32 gblara 150 lira daha ekle.
1. ram elite 3gb g2 2gb.
2. işlemçi aynı
3. batarya elite 2500 g2 3000
4. fotoğraf elite 16mp g2 13mp. ancak yazılım desteği sayesinde lg g2 çok daha iyi fotoğraf çekiyor.
5. lg g2 4.4 aldı. elite alacak deniyor ancak 2 aydır discovery alacak deniyor hala almadı. şüpheli.
6. depolama g2 16-32gb elite 32gb.
7. fiyat aynı ya da 200 g2 pahalı.
8. garantide discovery şarj sorununu tüketiciye ödeten telpaya güven ne kadar olur.
şu an kesinlikle elite bu fiyatla alınmaz. benim tahminim yaza sd801 işlemcili model çıkınca bunu 1100e indirecekler. kupon ya da banka promosyonuyla 1000 liraya gelecek.

bende almak için 2 aya yakındır bekliyorum ama bu fiyata kesinlikle g2 alınır. 1000 liraya düşene kadar almayın.

f/p ürünü değil. Yurtdışından alsanız da sanırım hemen hemen aynı fiyata geliyor. Bilmeyenler için GİONEE Elife E7 dir bu telefonun asıl markası modeli. GM den almanın Türkçe dil ve garanti dışında bir avantajı yok gibi. Üstte arkadaşların dediği gibi arkasında daha kurumsal firmaların olduğu telefonlar daha cazip bencede. Discovery ile oluşan f/p algısıyla bu telefonun alakası yok. Adı üzerinde Elite ;) Tabi hiç mi alınmaz? Bence alınır ancak başta biraz temkinli durup discovery gibi kronik sorunu varmı vs diye öğrenmek için biraz zaman geçsin öyle. Ben alır mıyım? Hayır..

Asıl telefon Oneplus One. Ama Türkiye' de yok şuan. Gelirse bomba patlar kimse bu telefonların yüzüne bakmaz.

ben general mobile 16 gb olanından kullanıyorum şu an ve hiç memnun değilim malzeme kalitesi çok kötü telefonun sesle ilgili problemi var ses netleştirme dedikleri dts yüzünden telefonu duyamıyorum bence telefon alacaksanız samsung alın derim adamlar teknolojilerini apple a dahi kabul ettirmiş durumdalar.

şu yorum konuya ve cihaza dair en güzel yorum, burada da bulunsun:

"Arkadaşlar başından beri amaç buydu. Her yerde yazdım burada da yazayım. Amaç bu telefonu 1200 liranın yukarısında satmaktı.

Vol. 1: Elite için yapılan ilk röportajdan önce dolar almış başını gitmişti. Firmanın stratejisi doların yükselmesine bağlıydı. Bu çok büyük bir riskti ve aldıkları riskte boğuldular. Satacakları fiyatın daha altında bir fiyat söyleyerek gündemde kaldılar. Telefon Şubatta çıkacaktı unutmayın. 1199 lira dendikten önce dolar 2.40'dı unutmayın. Sonra dolar 2.20'ye düştü birden. Ve firmanın telefonu piyasaya sürmesi gecikti çünkü dolar düşmüştü. Şubatta da bu yüzden piyasaya çıkarmadılar. 1 ay boyunca en ufak bir açıklama dahi yapılmadı ne buradan ne de GM cephesinden. En son yapılan röportajda fiyatın "f" sinden dahi söz edilmiyor dikkat edin.

Vol. 2: 4 GB ram var 1 GB'ı ekran kartı için ayrıldı gibi komik şeyleri geçiyorum, işi bilen adamların daha çok ilgilendiği kısma gelelim: Çift hoparlör, S800AC… S800AC'nin zaten şubatta çıkmayacağı garantiydi ki bilerek S800AC dendi. Birçok yabancı kaynakta da ne zaman çıkacağına dair haberler vardı. Amaç yukarıda da yazdığım gibi gündemde olmaktı. Çift hoparlör deyipte tek hoparlör koymak tamamen saçmalık zaten.

S800AC, 3+1 GB RAM, Çift Hoparlör : 1199 TL (Dolar: 2.40)
S800, 3 GB RAM, Tek Hoparlör: 1299 TL (Dolar 2.20)

Hala bu adamların sattığı malı alacak adam varsa, neyse söyleyecek söz bulamıyorum…

Son olarak, ben Muzaffer Bey'in android ve android cihazlar hakkında en ufak bir bilgi sahibi dahi olmadığını düşünüyorum. DH Editörleri de aynen bu şekilde düşünüyorlar ama onlar işin reklam kısmında olduğu için adamı Steve Jobs yaptılar. Forumda adama baba diyen bile vardı. Boşa "Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin." dememişler…"

fateless38' Alıntı:
ben general mobile 16 gb olanından kullanıyorum şu an ve hiç memnun değilim malzeme kalitesi çok kötü telefonun sesle ilgili problemi var ses netleştirme dedikleri dts yüzünden telefonu duyamıyorum bence telefon alacaksanız samsung alın derim adamlar teknolojilerini apple a dahi kabul ettirmiş durumdalar.

lg g2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı Samsunga eş değer gibi :roll:

Geri