http://www.hepsiburada.com/liste/genera ... yId=371946
Androidçi arkadaşlar bu telefonu fiyat-performans yönünden değerlendirebilirler mi?
Androidçi arkadaşlar bu telefonu fiyat-performans yönünden değerlendirebilirler mi?
aakcakaza' Alıntı:vaowww bu discovery 2 mi oluyor yoksa?
gamer99' Alıntı:evt.
GM biraz itibar kaybetti
+ Telpa zaten cambaz 1 firma
belki ucuzlarsa anca Elite almak düşünülebilir.
yazında hiçbirşey yok ki hocam. özellik tablosuna bakan biri çok daha fazla bilgi edinebilir.volkankey' Alıntı:
Sagolun hocamher_dem' Alıntı:yazında hiçbirşey yok ki hocam. özellik tablosuna bakan biri çok daha fazla bilgi edinebilir.volkankey' Alıntı:
bunu sadece bir bt öğretmeni arkadaşıma tavsiye olarak söylüyorum. siten var bu işi yapmaya çalıştığını görüyorum. telefon incelemesi paylaştığında insanların en çok dikkat ettiği şeyler: telefon boyutu, ekranın boyutunun telefon boyutuna oranı, malzeme kalitesi, ekran kalite, dokunmatik hassasiyeti, menü geçişleri, arayüz, fotoğraf kalitesi, internete bağlanma hızı, oyun performansı, pil. bunlardan deneyebildiğin kadar çok paylaşmanı öneririm.volkankey' Alıntı:Sagolun hocamher_dem' Alıntı:yazında hiçbirşey yok ki hocam. özellik tablosuna bakan biri çok daha fazla bilgi edinebilir.volkankey' Alıntı:
Biliyorum hocam o yüzden teşekkür ettimher_dem' Alıntı:bunu sadece bir bt öğretmeni arkadaşıma tavsiye olarak söylüyorum. siten var bu işi yapmaya çalıştığını görüyorum. telefon incelemesi paylaştığında insanların en çok dikkat ettiği şeyler: telefon boyutu, ekranın boyutunun telefon boyutuna oranı, malzeme kalitesi, ekran kalite, dokunmatik hassasiyeti, menü geçişleri, arayüz, fotoğraf kalitesi, internete bağlanma hızı, oyun performansı, pil. bunlardan deneyebildiğin kadar çok paylaşmanı öneririm.volkankey' Alıntı:Sagolun hocamher_dem' Alıntı:yazında hiçbirşey yok ki hocam. özellik tablosuna bakan biri çok daha fazla bilgi edinebilir.volkankey' Alıntı: