General Mobile Discovery Elite 32 GB

Kodla Büyü
başka bir arkadaşta açmıştı konuyu. ona da yazdıklarımı yazayım size.
telefonun tanıtıldığı günden beri telefonla ilgili her gelişmeyi takip ettim. telefon aslında gionee elife e7 modeli. gm discovery elite adında türkiyede satıyor.
ilk tanıtımı yapıldığında gm sd801le gelecek dedi sd800le getirdi. dolar 2,4 ken fiyatı 1100-1200 olacak dedi dolar 2,2ye füştü fiyatı 1300den soktu. bataryada iyileştirme yapacaz dedi yapmadı. shiftdelete, donanımhaber gibi sitelerle anlaştılar ve reklam yapıyorlar. bende firmaya karşı bir güvensizlik oluştu onu söyleyim.

telefonun fiyat ve performans bakımında rakibi lg g2.
1. ram elite 3gb - g2 2gb.
2. işlemçi aynı
3. batarya elite 2500mah - g2 3000mah
4. fotoğraf elite 16mp - g2 13mp. ancak yazılım desteği sayesinde lg g2 çok daha iyi fotoğraf çekiyor.
5. lg g2 4.4 aldı. elite alacak deniyor ancak 2 aydır discovery alacak deniyor hala almadı. şüpheli.
6. depolama g2 16-32gb elite 32gb.
7. fiyat aynı ya da 200 g2 pahalı.
8. garantide discovery şarj sorununu tüketiciye ödeten telpaya güven ne kadar olur.

bu fiyatla kesinlikle elite alınmaz. yaza kadar sd801 işlemcili modeli çıkacak o zaman sd800lü modeli ucuzlayacak.

bu fiyata bu özellikler mükemmel hele bi de Ram 3 yapmışlar oohhhh dadından yenmez

Re: Ynt: General Mobile Discovery Elite 32 GB

volkankey' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
yazında hiçbirşey yok ki hocam. özellik tablosuna bakan biri çok daha fazla bilgi edinebilir.
Sagolun hocam
bunu sadece bir bt öğretmeni arkadaşıma tavsiye olarak söylüyorum. siten var bu işi yapmaya çalıştığını görüyorum. telefon incelemesi paylaştığında insanların en çok dikkat ettiği şeyler: telefon boyutu, ekranın boyutunun telefon boyutuna oranı, malzeme kalitesi, ekran kalite, dokunmatik hassasiyeti, menü geçişleri, arayüz, fotoğraf kalitesi, internete bağlanma hızı, oyun performansı, pil. bunlardan deneyebildiğin kadar çok paylaşmanı öneririm.

gm discovery modeline diyecek yok fakat sonraki üretimlerde kalitede düşüş olmuş galiba beklenenden fazla talep gelince şarj girişleri nasıl acaba elite ve yeni üretim modellerinde inceleyen arkadaşlar var mı?

Re: Ynt: General Mobile Discovery Elite 32 GB

her_dem' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
yazında hiçbirşey yok ki hocam. özellik tablosuna bakan biri çok daha fazla bilgi edinebilir.
Sagolun hocam
bunu sadece bir bt öğretmeni arkadaşıma tavsiye olarak söylüyorum. siten var bu işi yapmaya çalıştığını görüyorum. telefon incelemesi paylaştığında insanların en çok dikkat ettiği şeyler: telefon boyutu, ekranın boyutunun telefon boyutuna oranı, malzeme kalitesi, ekran kalite, dokunmatik hassasiyeti, menü geçişleri, arayüz, fotoğraf kalitesi, internete bağlanma hızı, oyun performansı, pil. bunlardan deneyebildiğin kadar çok paylaşmanı öneririm.
Biliyorum hocam o yüzden teşekkür ettim

+Discovery arayüz
+Akıllı fonksiyonlar
+3G RAM
+Full HD ekran
+Yüksek performans
+Kamera özellikleri
−Hafıza genişletilemiyor
−Android 4.2 sürümü
−Güç butonu konumu

Geri