General Mobile Discovery Elite 32 GB

Kodla Büyü
Hocam ebat olarak beğenmediğim bir telefon(büyük tel kullnşlı blmyrm) özellikleri fena değil tabi.Discovery 2 bakın .

Ben kullanıyorum hocam...

Alalı yaklaşık 3 ay oldu...

Şimdilik memnunum...

Öyle çok oyun filan oynamam zaten... Sadece internet için sık kullanıyorum...

Şarjı da çok rahat 2-3 gunu görüyor bende...

Huawei G7 ile discovery 2 arasında kalmıştım gerek malzeme gerek işçilik bakımından Huawei siyah olanı tercih ettim çok da memnun kaldım :) Bence biraz daha bekleyin Huawei Mate 7 geliyor, ocak ayında

1 aydır kullanıyorum..tek kelimeyle mükemmel...o kadar parayı muadillerine vermene gerek yok...fakat benim için tasarım ön planda diyorsan yanaşma.....köşeleri bicimsiz..oval yapılabilirdi...kamerası gerçekten güçlü bu yüzden dışa kavisli...masa üstüne koydunmu düz durmuyor peş duruyor...
ama benim için özellik diyorsan kesinlikle tavsiye ederim...antutu testinde benim cihazım g3 ü geride bıraktı ...ama ppi olarak g3 daha iyi ..daha canlı...alırsan eğer kesinlikle GÜNCELLEME yapma...yaparsan wifi ağına bağlanamazsın.sonra tekrar fabrika ayarlarına dönmen gerekir. hayırlı olsun ....

elrond' Alıntı:
1 aydır kullanıyorum..tek kelimeyle mükemmel...o kadar parayı muadillerine vermene gerek yok...fakat benim için tasarım ön planda diyorsan yanaşma.....köşeleri bicimsiz..oval yapılabilirdi...kamerası gerçekten güçlü bu yüzden dışa kavisli...masa üstüne koydunmu düz durmuyor peş duruyor...
ama benim için özellik diyorsan kesinlikle tavsiye ederim...antutu testinde benim cihazım g3 ü geride bıraktı ...ama ppi olarak g3 daha iyi ..daha canlı...alırsan eğer kesinlikle GÜNCELLEME yapma...yaparsan wifi ağına bağlanamazsın.sonra tekrar fabrika ayarlarına dönmen gerekir. hayırlı olsun ....

hocam 4.4 e güncelleme yaparsam mı wifi ağına bağlanamıyorum. neden?

Aliosman_eser' Alıntı:
Ben kullanıyorum hocam...

Alalı yaklaşık 3 ay oldu...

Şimdilik memnunum...

Öyle çok oyun filan oynamam zaten... Sadece internet için sık kullanıyorum...

Şarjı da çok rahat 2-3 gunu görüyor bende...

Hocam şebekeden görüntülü konuşma özelliği var mı

Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bi kere çok hızlı ve kamerası gayet iyi, güncelleme bende yapmadım daha wifi sorunu oluyor dediler düzelttiler mi bilmiyorum o sorunu

uyusuk' Alıntı:
Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bi kere çok hızlı ve kamerası gayet iyi, güncelleme bende yapmadım daha wifi sorunu oluyor dediler düzelttiler mi bilmiyorum o sorunu

hocam eksikleri neler. ekran parlaklığı iyi değil diyorlar.

sipariş verdim kargonun gelmesini bekliyorum. ürünü çok uygun aldım http://www.bolsepetim.com adresinden. site benim incelemenizi tavsiye ederim. yalnız General Mobile Discovery Elite 32 GB kamadı çok uygundu aldığım fiyat 1009 tl daha ucuzu yok.

General Mobile Discovery 2 16 GB Beyaz Cep Telefonu ( Distribütör Garantilidir ) önerebilirim . fiyat-performans telefonudur kendileri. www.bolsepetim.com da 849 tl . bana pm atarsanız almadan 50 tl indirim çeki kodu verebilirim. 799 tl ye alabilirsiniz.

fatihh-1453' Alıntı:
elrond' Alıntı:

hocam 4.4 e güncelleme yaparsam mı wifi ağına bağlanamıyorum. neden?
yazılımsal bir sıkıntı hocam...4.2 de kalmak su an en mantıklısı...3g özelliği yok maalesef.

Geri