fatihh-1453
Aktif Üye
Akadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Kullanan var mı.
2.2 GHz 16MP 5,5'' 3GB 2500 mAh
elrond' Alıntı:1 aydır kullanıyorum..tek kelimeyle mükemmel...o kadar parayı muadillerine vermene gerek yok...fakat benim için tasarım ön planda diyorsan yanaşma.....köşeleri bicimsiz..oval yapılabilirdi...kamerası gerçekten güçlü bu yüzden dışa kavisli...masa üstüne koydunmu düz durmuyor peş duruyor...
ama benim için özellik diyorsan kesinlikle tavsiye ederim...antutu testinde benim cihazım g3 ü geride bıraktı ...ama ppi olarak g3 daha iyi ..daha canlı...alırsan eğer kesinlikle GÜNCELLEME yapma...yaparsan wifi ağına bağlanamazsın.sonra tekrar fabrika ayarlarına dönmen gerekir. hayırlı olsun ....
Aliosman_eser' Alıntı:Ben kullanıyorum hocam...
Alalı yaklaşık 3 ay oldu...
Şimdilik memnunum...
Öyle çok oyun filan oynamam zaten... Sadece internet için sık kullanıyorum...
Şarjı da çok rahat 2-3 gunu görüyor bende...
hocam aklindabaska telefon varmi.? su adresten https://kiyas.la/ kontrol edebilirsinfatihh-1453' Alıntı:Akadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Kullanan var mı.
uyusuk' Alıntı:Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bi kere çok hızlı ve kamerası gayet iyi, güncelleme bende yapmadım daha wifi sorunu oluyor dediler düzelttiler mi bilmiyorum o sorunu
yazılımsal bir sıkıntı hocam...4.2 de kalmak su an en mantıklısı...3g özelliği yok maalesef.fatihh-1453' Alıntı:elrond' Alıntı:1 aydır kullanıyorum..tek kelimeyle mükemmel...o kadar parayı muadillerine vermene gerek yok...fakat benim için tasarım ön planda diyorsan yanaşma.....köşeleri bicimsiz..oval yapılabilirdi...kamerası gerçekten güçlü bu yüzden dışa kavisli...masa üstüne koydunmu düz durmuyor peş duruyor...
ama benim için özellik diyorsan kesinlikle tavsiye ederim...antutu testinde benim cihazım g3 ü geride bıraktı ...ama ppi olarak g3 daha iyi ..daha canlı...alırsan eğer kesinlikle GÜNCELLEME yapma...yaparsan wifi ağına bağlanamazsın.sonra tekrar fabrika ayarlarına dönmen gerekir. hayırlı olsun ....
hocam 4.4 e güncelleme yaparsam mı wifi ağına bağlanamıyorum. neden?