General Mobile Discovery sesin çift çıkması sorunu??

Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce aldığım general mobile discovery telefonumda son birkaç gündür konuşurken kendi sesimi duyuyorum. Karşı tarafa sorduğumda onlar sesimi normal duyduklarını söylüyorlar. acaba neden kendi sesimi çift duyuyorum, sebebi ne olabilir?

ben anlayamadım sorun hatta mı telefonda mı? benim hattımı arayan herkes kendi sesini çift duyuyor?? eskiden böyle bi sorun yoktu??

ilk aldığımda bir sorun yoktu geçen gün dediğniz olayı bende yaşadım ama şu an problem yok.

kartımı telefona takmak için kesmişlerdi acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi :?:

hocam ayarlarda muhtemelen karşı tarafın sadece sizin sesinizi duyması ve çevre seslerini kapatması ile ilgili bir özellik vardır. s3 de aynı sorunu yaşadım. çevre sesleri kapatacam diye ses çift duyuluyordu. etraf sesi kapat vs gibi bi özellik. biraz kurcalayın ayarları muhtemelen bulursunuz

titan1905' Alıntı:
hocam ayarlarda muhtemelen karşı tarafın sadece sizin sesinizi duyması ve çevre seslerini kapatması ile ilgili bir özellik vardır. s3 de aynı sorunu yaşadım. çevre sesleri kapatacam diye ses çift duyuluyordu. etraf sesi kapat vs gibi bi özellik. biraz kurcalayın ayarları muhtemelen bulursunuz
çevre seslerini kapatınca mı çift ses duyulmaya başladınız?
bi araştırayım bu özelliği, tşk.

Geri