General Mobile "e-tab 4" Yandan Şarjlı Tablet Play Store Bağlantı Sorunu

Kodla Büyü

kalelibilişim

Süper Üye
Süper Üye

General Mobile "e-tab 4" Yandan Şarjlı Tablet Play Store Bağlantı Sorunu​

Arkadaşlar bir öğretmen arkadaşımıza ait General Mobile e-tab 4 yandan şarjlı tablet.
Alttaki bağlantıdaki yöntemle orijinal ROM yükledik. Android 4.2.2 sürüm oldu.
https://www.projefatih.com/tablet/general-mobile-etab-4-tablete-orijinal-rom-yukleme/

Sonrasında sorunsuz açılıyor. Ancak Play Store güncel değil. Play storede oturum açmak istiyoruz Mevcut hesap --> e-posta ve şifreyi giriyoruz
"To access your account, you must sign in on the web. Touch Next to start browser sign-in." yazan bir ekran geliyor. İleri butonu ile devam ediyoruz.
"Google oturumunuz açılamadı. Bu tarayıcı veya uygulama güvenilir olmayabilir. Daha fazla bilgi.
Farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin. Zaten desteklenen bir tarayıcı kullanıyorsanız tekrar oturum açmayı deneyebilirsiniz." yazan bir ekran geliyor. Tekrar denesem de oturum açamıyorum. Tarayıcı veya Play Store'u güncelleyemiyorum. Birkaç farklı apk indirip yüklemeye çalıştım paket açılamıyor hatası verdi. Bu sorunun deneyip sonuç aldığınız bir çözümü var mıdır. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam bunlardan eski olanı işlemcisi yüzünden artık desteklenmiyordu ama hangisiydi 4 müydü hatırlamıyorum.

Geri