General Mobile Telefona Sertifika Yükleyebilen?

Kodla Büyü

bahhele

Süper Üye
Süper Üye
Hiç bi şekilde yükleme yapamıyorum. kimlik bilgileri deposu şifresi istiyor. bunu aşabilen varmı? direk indirilen sertifika programı zaten yüklemiyor. ayarlar-güvenlik-kimlik bilgileri deposu-sd karttan yükle dedik ordada zaten şifre filan istiyo.

yapabilen yardım ederse çok sevinirim. samsung 3s ler de de aynı sıkıntıdan dolayı yükleme yapamadım

telefonun ekran veya açılış parolası varsa onu yazın, yoksa parola oluşturup sertifikayı yükleyin

scarkci' Alıntı:
telefonun ekran veya açılış parolası varsa onu yazın, yoksa parola oluşturup sertifikayı yükleyin

parola yok fakat oluşturup denedik genede olmadı. ekran parolasıyla alakalı değil bu bence kimlik depolama parolası deniyor

Merhaba Öncelikle SD Katınızda Olmalı Dosya Sonra Ayarlar>Güvenlik Sd karttan Güvenlik Bilgilerini kurun
-İyi Forumlar

giriş ekranına şifre koyun düzeliyor çoğu telefon ve tablette aynı yöntemi uyguladım hepsine yuklendi

blgsyrci' Alıntı:
giriş ekranına şifre koyun düzeliyor çoğu telefon ve tablette aynı yöntemi uyguladım hepsine yuklendi

hocam dediğinizi yapınca oldu teşekkür ederim ama sertifikayı kurduktan sonra şifreyi kaldırayım dedim ekran kaydırma,Yüz tanıma kilidi ve yok seçenekleri deaktif olmuş. bunları tekrar aktif yapamıyoruz heralde?

bu ne saçmalık yaaa.meb den bi internete girecez attığımız taklalara bak :-1: :-1: :-1:

Geri