Genpa garantisi

Kodla Büyü

roninalp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yaklaşık 3ay önce eşime samsung s4 telefon aldık. Telefon kendi kendine kapanıyordu. Bu Cumartesi Aldığımız dükkana götürdük.. Cihazı genpa garantili almıştık. Genpa sitesinden cihazı IMEI ile sorguladığımız zaman böyle bir cihaz bulunamadı denmesi üzerine bugün aldığımız dükkana gittik. Güya genpa yerine destechbilisim diye bir yere gönderdiklerini söyledi. Neden genpaya göndermediniz deyince daha çabuk tamir edilsin diye olduğunu söyledi. Bana bir bit yendiği var gibi geldi. Sizlerede sormak istedim.. Sizce telefonun akibeti ne olabilir?

hocam bence telefon distribütör resmi ithalatçı garantili değil yani paralel ithalatçı firma garantili bundan dolayı böyle olmuştur.

samsung yetkili servisidir kendileri. Dükkan sahibi tam bilgilendirmemis sizi. Yani sorun yok paralel ithalat değildir telefon.

bende başarının aldım gene yolladım istanbula sıkıntı yok

şöyleymiş samsung işi taşeron firmalara bırakmış. yani bu da o servislerden biri.

aslında burdan paralel ithalat almanın ne kadar mantıklı olduğu ortaya çıkıyor. paralel alsan da zaten bu tür firmalar ilgileniyor garanti ile. 500 tl de cebinde kalıyor.

Geri