GERİ DÖNÜŞÜMDEKİ SİLEMDİĞİM KLASÖR VE DOSYALAR

Kodla Büyü
Programı yükledikten sonra geri dönüşüm kutusunun üzerine gelip sağ tıklayınca programın adı çıkacaktır.Tıkladığınız zaman ebediyen silecektir.Bu işlemi dosyalarınızı geri dönüşüme göndermeden önce yaparsanız daha iyi olur....

Hocam bir de C:\$Recycle.Bin klasörü içerisinden silmeyi deneyin. Olmazsa bir sistem taraması yaptırın. Dosya ve/veya klasörlerde hata varsa silmeyebilir. Daha olmazsa bir Çalışan Linux CD/DVD si takın Linux üzerinden dosyaları silin.

ILICA46' Alıntı:
halilturkoglu' Alıntı:
Hocam bir de C:\$Recycle.Bin klasörü içerisinden silmeyi deneyin. Olmazsa bir sistem taraması yaptırın. Dosya ve/veya klasörlerde hata varsa silmeyebilir. Daha olmazsa bir Çalışan Linux CD/DVD si takın Linux üzerinden dosyaları silin.

HOCAM BİR ONU DENEMEDİM...

FAKAT ONA BENZER BİR TANESİNİ DENEDİM YİNE OLMADI. ŞÖYLE ARÇALRDAN KLASÖRLER KLASRLERİ GÖSTER SEÇENEĞİ YAPTIM RYCLE BİN KLASÖRÜ GÖRÜNDÜ ÖYLE DAH ÖNCE YAPTIM SİLİNDİ. FAKAT C DEN YAPMADIM.

Hocam RecycleBin içerisindeki dosyaları Shift+Delete ile silmeniz gerekiyor. Onu söylemeyi unutmuşum. Bir de sadece C de değil, D, E, F gibi diğer harddisk sürücülerinde de aynı işlemi yapın. Her sürücünün Geri Dönüşüm Kutusu ayrıdır.

Evidence Eliminator programını kurun. Geri dönüşüm kutusunun üzerine sağ tık Evidence Eliminator Safe Recycle işlem tamam . :D :D

üniversitede bir arkadaş önemli bilgilerini geri dönüşüme atıp saklardı... Her gün yeni bir gerilim yaşardık, biri silecek diye :puhaha:

Geri