Gezi Afişi

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bolu Gezisi için hazırladığım afiş nasıl olmuş arkadaşlar ? pek anlamıyorum tasarım - renk olaylarından bunu yapabildim ancak. daha güzel olması adına önerilerde bulunabilirseniz sevinirim. tam bittiğinde psd halini burdan paylaşacağım.

kullanmak isteyenler http://www.dosya.tc/server6/oEjjsX/AF__.rar.html bağlantıdan indirebilirler kolay gelsin herkeze güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• afiss.jpg
    afiss.jpg
    385.4 KB · Görüntüleme: 2,276
Hocam biraz acele cevap bekliyorsun sanırım :mrgreen: Güzel bir çalışma olmuş psd paylaşımı düşünüyor musunuz peki :idea:

yorumlarınız için teşekkür ederim. tabiki paylaşacağım. sadece bende olunca aklım mı artacak hocam:D

Sayın Hocam,

Güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Sadece okul ismi biraz daha net olsa iyi olur gibi geldi bana.

İyi çalışmalar.

Emeğinize sağlık...
yukardaki yazıların silik olması hoş olmamış ya da fazla kaçmış,
dört yapraklı yoncaya benzeyen ortadaki resimler güzel düşünülmüş fakat sağ üstte ki resim biraz bulanık ya da uzaktan çekildiği için net değil,
afişin altında bulunan kuğu mu, hayvan kaz mı, ördek mi, ayı mı, kurt mu ? :D :D :D başının olduğu kısma tarih gelmiş, bilerek mi yapıldı bilmiyorum ama o kısımda biraz oynama yapılabilir.
Afiş genel anlamda güzel, ellerine sağlık

Şahsen çok da başarılı değilimdir tasarım konularında ama gördüklerimi söyleyeyim. Arka plana koyduğunuz resmin çözünürlüğü afiş için düşük kalmış hocam. Zaten kuğunun başını da kapatmışsınız : ) "Bolu Gezisi" daha büyük puntolarla, "Bolu-Yedi Göller- Gölcük-Abant" daha küçük ve katılım ücretleri daha da küçük puntolarla ve aşağıda bi yerde olursa daha iyi olur zannımca. Okul logosu ve iletişim için telefon numarası da eklenebilir.

ben sadece tüketici :) olarak baktığımda genel olarak güzel görünüyor.
arkadaşın belirttiği gibi okul adı çok belirgin olmamış,
Bolu Gezisi bir üst satırda gidilecek yerler ise alt satırda olsa daha güzel olacakmış gibi geldi. fiyat oraya yakışmamış gibi. ayrıca 'müracaat için' yazısı küçük harflerle olabilir.

teşekkürler okuduklarıma göre düzenlemeye çalıştım. resim kalitesi ile alakalı olarakda resimleri ben çekmiştim oraya geziye gittiğimde şu an 500kb kadar resim yükleyebilidiğim için kaliteyi düşürdüm. umarım beğenirsiniz . son düzenlemeleride yapıp akşam evde paylaşmayı düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• afiss.jpg
    afiss.jpg
    404.1 KB · Görüntüleme: 2,341
Hocam güzel olmuş ellerinize sağlık. Kuğunun başının kurtarın bencede, bir diğeri şu tarih kısmındaki glowv efektinin rengini değiştirin veya kaldırın...

Okul ismini de şu şekilde yapacağınız bir kutu içine alabilirsiniz...

Birde Okul adını yzdığınız fontu paylaşırsanız sevinirim... Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    7.6 KB · Görüntüleme: 2,311
Sayın ellerine sağlık, bence resimlerin net olduğu için yazılarının da özellikle okul adının filan daha net yazı karakterleri kullanmalısın, çok dağınık yazı karakteri kullanıdğıın için ayrı ayrı durmuş bence yazı tipini değiştirmelisin, diğer önerim de okulun altına bolu gezisi diye yaz onun da altına gidilecek yerleri yaz, bolu gezisi yazısı büyük olmalı altındaki gezilecek yerler biraz daha küçük olmalı ki bolu gezisi yazısı dikkat çekmeli...

hocam güzel olmuşta bu hazır şablon halinde mi sanki bunun karadeniz versiyonunu görmüştüm çok kullanılan bir afiş türü sanki.

Hocam ellerine sağlık güzel olmuş ama yorum olarak arka plan resmi gideceğiniz zamanın hava şartlarına göre bir resim seçseydiniz çok daha iyi olur gibi geliyor, hem gidecek olanlar afiş ile karşılaştıkları manzaradan sonra bu mudur yaw demesinler :D birde okulun isminin yazıldığı font güzel olsada okunma olarak ilk başlarda sıkıntı yaşatıyor biraz daha okunaklı olursa daha iyi olur gibi geldi :D

düzenlemelerden sonra son hali bu

yaka' Alıntı:
Hocam ellerine sağlık güzel olmuş ama yorum olarak arka plan resmi gideceğiniz zamanın hava şartlarına göre bir resim seçseydiniz çok daha iyi olur gibi geliyor, hem gidecek olanlar afiş ile karşılaştıkları manzaradan sonra bu mudur yaw demesinler :D birde okulun isminin yazıldığı font güzel olsada okunma olarak ilk başlarda sıkıntı yaşatıyor biraz daha okunaklı olursa daha iyi olur gibi geldi :D
:) resmi ben nisan 18 de çekmiştim.

s_kajmeran' Alıntı:
Hocam güzel olmuş ellerinize sağlık. Kuğunun başının kurtarın bencede, bir diğeri şu tarih kısmındaki glowv efektinin rengini değiştirin veya kaldırın...
Birde Okul adını yzdığınız fontu paylaşırsanız sevinirim... Kolay gelsin...
ilk örnekteki okul ismi fontunu da ekledim.

Ekli dosyalar

• afiss.jpg
    afiss.jpg
    385.4 KB · Görüntüleme: 606
  • trashco.rar
    trashco.rar
    238.1 KB · Görüntüleme: 90
Daha güzel oldu. "SON BAŞVUR TARIHI" kısmını "SON BAŞVURU TARİHİ" şeklinde düzeltin bence.

GÜZEL OLMUŞ HOCAM ELLERİNİZE SAĞLIK..BENCE DE AŞAĞIDAKİ YAZILARI SHARPNESS YANİ KESKİNLİK AYARINI DEĞİŞTİREREK BELİRGİNLEŞTİRSENİZ SANIRM DAHA GÜZEL OLCAK.. :+1:

Geri