Gho dosyası şifre

Kodla Büyü

transistor

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi akşamlar arkadaşlar.Bir arkadaşımın dizüstüne format atacakken D de yedek oldugunu farkettim.Fakat muhtemelen bir bilgisayarcı formattan sonra yedek almış ve ek kapısı deyip şifre koymus. .Gho imajına konmuş olan şifreyi aşabilmek mümkün mü? herhangibir progragram falan var mı?

çok eski bir yazı ama bilgisayar öğretmenlerine emeklerinin başkaları tarafından sömürülmemesi için burayı okumalarını tavsiye ediyorum.

bilgisayarına kurulan imaj veya ghost o PC yi kuran kişinin emeği sanatıdır. senin PCde olması bir şeyi değiştirmez. bir teknisyenin tüm ince ayarlarıyla bütün driver ve lisanslarını programlarını 3 saatte kurduğu sistemin imajını alması gibi doğal bir şey olamaz
büyük ihtimalle imaj aldığınız kişiye tekrar götürdüğünüzge kurulum ücreti vermek yerine imaj atma ücreti alacaktır.
ikiside katiyen farklı olacaktır örneğin profosyenel bir kurulum 30 tl ise imaj atma işleminde 10 tl veya sigara parası kadar bir şey alacaktır..

ben bilgisayar öğretmeniyim. tüm kurduğum sistemlere imaj alırken şifre koymaya özen gösteriyorum.
toshiba öğretmen bilgisayarına çok güzel bir sistem kurmuştum. 4 saatimi almıştı. lisanslı xp dahil tüm güncellemeler driver güncellemeler ve bir çok lisanslı! program performansını en iyi hale getirip şifresiz imaj almıştım. aldığım imaj dosyasını etrafımdaki yüzlerce öğretmen kullanmaya başlayınca . ve bir teşekkür bile yok.. ozaman anladım ki kimseye hazır bir şey vermeyeceksin..

imaj dosyasına şifre koymayı unutmayalım.

Geri