ghost kullanımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zeta

Site Gezgini
ghost ile imaj cdsi yapıp sonrasında sürekli onu kullanmak istiyorum. ghost 2003 ile yaparsam dosta çalışır diye okudum ama bir türlü imaj alamadım. kullanan var mı? ne yapmam gerekiyor?

ghost 8.0kullanıyorum ben. açılışta windows 98 gibi cd desteği ile çalıştır deyipordan adresi gösterip ghost yazıyorsun program otomatik çlaışıyor zaten. orda to image imaj almak için from imaj imajı açmak için. yani dos ortamınmda çalışıyrosun. ben çok memmunum tavsiye ederim.

şahsen acronis true image programını tercih ederim. dos tabanlı değil ve fare kontrolu var. güzel bence :)

ghost içinse bilmeden yada yapan birini izlemeden denemenizi tavsiye etmem. zira yanlış diski yanlış diske kopyalarsanız başınız ağırabilir.

ben ghost 2003 ü kullanmaya çalışıyorum. cdden çalıştırmayı bir türlü başaramadım. nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz. sonrası hakkında biraz bilgim var.

hocam Hiren's Boot cd yi kullanmanızı öneririm. içerisinde ghost da var. kullanımıda çok klay.. netten bi araştırırsanız çok fazla döküman var.

Geri