yeni.formator' Alıntı:parçalara nasıl böldünüz hocam. ben de dvd ye sığsın diye kaç kez ghost aldım, programları kaldırıp kaldırıp...
Ben o konu üzerinde pek çok deneme yaptım, belli bir aşamaya geldim ama hiçbirinde tam anlamıyla otomatik bir imaj yüklenmesini sağlayamadım. Sonra da gereksiz olduğunu gördüm, Hirens ile kolaylıkla image yüklenebiliyordu. Fakat isterseniz elimdeki notları ve gerekli programları size göndereyim bi de siz deneyin.paratoner' Alıntı:Arkadaşlar forumda yeniyim.Bilgisayar öğretmeni de değilim ama 8 yıldır bilgisayarla yatıp kalkıyorum.Okulumuza gelen bütün bilgisayar öğretmenlerine yardım etmişimdir. Ama çözemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum.
Ghost dos 8.0 ile sistemin image ını aldım. 1 adet 2 GB lık gho dosyasının yanında 4 adet 1.99 GB lık ve bir adet de 99 MB lık ghs dosyası oluştu. Bunları bootable bir dvd olarak nasıl oluşturabilirim? Yani lab lardaki gibi dvd yi tak bi tuşa bas image otomatik yüklensin.
Umarım yardım edersiniz.
Şimdiden teşekkürler...
hemenyardim' Alıntı:Ben o konu üzerinde pek çok deneme yaptım, belli bir aşamaya geldim ama hiçbirinde tam anlamıyla otomatik bir imaj yüklenmesini sağlayamadım. Sonra da gereksiz olduğunu gördüm, Hirens ile kolaylıkla image yüklenebiliyordu. Fakat isterseniz elimdeki notları ve gerekli programları size göndereyim bi de siz deneyin.paratoner' Alıntı:Arkadaşlar forumda yeniyim.Bilgisayar öğretmeni de değilim ama 8 yıldır bilgisayarla yatıp kalkıyorum.Okulumuza gelen bütün bilgisayar öğretmenlerine yardım etmişimdir. Ama çözemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum.
Ghost dos 8.0 ile sistemin image ını aldım. 1 adet 2 GB lık gho dosyasının yanında 4 adet 1.99 GB lık ve bir adet de 99 MB lık ghs dosyası oluştu. Bunları bootable bir dvd olarak nasıl oluşturabilirim? Yani lab lardaki gibi dvd yi tak bi tuşa bas image otomatik yüklensin.
Umarım yardım edersiniz.
Şimdiden teşekkürler...
Gönderebilirseniz memnun olurum.hemenyardim' Alıntı:Ben o konu üzerinde pek çok deneme yaptım, belli bir aşamaya geldim ama hiçbirinde tam anlamıyla otomatik bir imaj yüklenmesini sağlayamadım. Sonra da gereksiz olduğunu gördüm, Hirens ile kolaylıkla image yüklenebiliyordu. Fakat isterseniz elimdeki notları ve gerekli programları size göndereyim bi de siz deneyin.paratoner' Alıntı:Arkadaşlar forumda yeniyim.Bilgisayar öğretmeni de değilim ama 8 yıldır bilgisayarla yatıp kalkıyorum.Okulumuza gelen bütün bilgisayar öğretmenlerine yardım etmişimdir. Ama çözemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum.
Umarım yardım edersiniz.
Şimdiden teşekkürler...
semantic' Alıntı:hemenyardim' Alıntı:Ben o konu üzerinde pek çok deneme yaptım, belli bir aşamaya geldim ama hiçbirinde tam anlamıyla otomatik bir imaj yüklenmesini sağlayamadım. Sonra da gereksiz olduğunu gördüm, Hirens ile kolaylıkla image yüklenebiliyordu. Fakat isterseniz elimdeki notları ve gerekli programları size göndereyim bi de siz deneyin.paratoner' Alıntı:Arkadaşlar forumda yeniyim.Bilgisayar öğretmeni de değilim ama 8 yıldır bilgisayarla yatıp kalkıyorum.Okulumuza gelen bütün bilgisayar öğretmenlerine yardım etmişimdir. Ama çözemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum.
Umarım yardım edersiniz.
Şimdiden teşekkürler...
Al bendende o kadar. Bir sürü dvd harcadım, bootable dosyalar oluşturdum ama hep sorun çıkıyor. Bende Ghost 2003 bootable cd kullanıyorum, kendisi otomatik bölüyor.
Merakla bekliyoruz sizi. :+1:paratoner' Alıntı:Arkadaşlar sonunda hallettim. Herkesle paylaşmak için yeni konu açacağım.