Gilette Math3 Kullananlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan utf8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

utf8

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese selamlar.

Biraz erkekleri ilgilendiren bir konu

Uzun zamandan beri Gilette math3 kullanıcısıyım . Başlıklarda uzun süre dayan makta idi.
En son 4 tanesi 20 tlden alım fakat eskisi gibi iyi kesmedi, üstelik yan metalleride yerinden çıktı.
Acaba bu işede çinliler el attı anlamadım.
İnternette araştırdım, son zamanlarda fazlaca şikayet gelmeye başladı.
Başka markalardan önerileriniz var mı?

Hocam Türkiyede Jilet piyasası % 80 ı bir tekel konumunda.Diğerleride ana firma ile başedemezler çünkü bağımlılar.
Özetle bence ciddi zam yapmak istiyorlar.Önce en çok kullanılan bıçağın kalitesini düşürürsün.
Sonra yeni bir ürün çıkartırsın.( sadece bıçak-makina kilitlenme sistemi değişik) 10 tl ya .Millet pahalılığından önce almaz. Sonra 1-2 denerler ve 10 tl ya traşa yola devam.
Bak söylüyorum.Bu yıllarca böyle oldu ve bu türkü böyle sürer.Kendimizi elektrikli traş makinalarına alıştırmassak cüzdanı traşlarız.

Evet son modeller satılsın diye eskilerin kalitesini düşürüyorlar....fusion prolidgedan başkasından memnun kalmazsınız...35 tl civarı 4 tanesi....wilkinson vardı bir aralar ama marketlerde görünmüyor hiç.

Hocam Gilette mach 3 6 lı kullan at paket. tek bıçak en az 2 hafta gider. fiyat 10 tl(kampanyalı çoğu zaman böyle)
uzun zamandır kullanıyorum çok güzel ve süper kesiyor tavsiyedir.

A101 de math 3 blue vardı. Fiyatıda uygun bide onu deneyim dedim. Makine ve tek bıçak 6 tl, 3 uç 6 tl. Güzel kesiyor fakat bikaç yerde kesik yaptı. Math 3 keserken kart, kart diye ses çıkarırdı. Bunun kesmesi iyi ancak kesik yapması kötü.

Geri