Giresun Üniversitesine 1 oyla aday oldu..ne kariyermiş ama

Kodla Büyü
Milletin üniversiteleri ilimde fende yarışıyor, bizimkiler torpilde. :mrgreen:

Maalesef ilk defa olan birşey değil bu. Daha önceki cumhurbaşkanı daha doğrusu bürokrasi başkanı da aynı şeyi defalarca 1 oy alanı rektör atadı. o zamanlar bu kadar tepki gelmiyordu medyadan. ah satılmış medya

uygar6' Alıntı:
alkışşşşş .badem bıyıklım benimmm

Seneler boyu "badem bıyıklı"lar değil, "keçi sakallı"lar aynı haltı yerken de alkışlamışsınızdır umarım. Yoksa bunun adı düpedüz faşizmdir.

Mevzu ise çok üzücü. Bu çark böyle döndüğü için akademik sahada yerlerde sürünüyoruz.Torpil,kadrolaşma falan da değil, üniversitelerde direk ve apaçık kamplaşma var. En uç safhada,tüm kurumlardan daha belirgin ve katı. Oysa, lafta "özerk üniversite" ifade özgürlüğünün, farklılıkların, zenginliğin, tahammülün, bilginin mekanı güya: Üniversite... Hey gidi...

Önce faşizmin anlamını öğren google a yaz tıkla karşına gelir.Çok değil 2 yıl önce ne kadar karşıt görüş varsa hepsi hakkında soruşturma açıldı,bazıları hala içerde. Ben üzülüyorum sense birikmiş kininin vermiş olduğu hınçla zafer kazanmışcasına gülümsüyorsun eminim.Badem bıyıklı vatan haini vatandaşım benim.
egkhan' Alıntı:
uygar6' Alıntı:
alkışşşşş .badem bıyıklım benimmm

Seneler boyu "badem bıyıklı"lar değil, "keçi sakallı"lar aynı haltı yerken de alkışlamışsınızdır umarım. Yoksa bunun adı düpedüz faşizmdir.

Mevzu ise çok üzücü. Bu çark böyle döndüğü için akademik sahada yerlerde sürünüyoruz.Torpil,kadrolaşma falan da değil, üniversitelerde direk ve apaçık kamplaşma var. En uç safhada,tüm kurumlardan daha belirgin ve katı. Oysa, lafta "özerk üniversite" ifade özgürlüğünün, farklılıkların, zenginliğin, tahammülün, bilginin mekanı güya: Üniversite... Hey gidi...

Ayrıca belirtmek isterim ki benim gözümde bu zihniyeti destekleyen herkes vatan haini ,kişisel algılama .Şimdi sinirle köpürmeni istemem:)

Yahu yandaşlar içinden birisi çıkıpta yanlışa yanlış desin Allah rızası için. Hep aynı şey eskiden onlar daha kötüsünü yapıyorlardı filan ya da eskiden keçi sakallılar giriyordu bilmem ne. Tamam dediğiniz gibi önce onlar yapıyordu şimdide siz o zaman ortalıklara çıkıpta ileri demokrasi var flan demeyin demekki herşey eski ile aynı bu niye kabullenemiyorsunuz.

Birde bu hukuk devletiymişiz zırvalıkları moda gördük mit olayında neymiş seçilmişleri atanmışlara kul etmeyizmiş. seçilmiş gelse bize ana avrat küfür etse peki abi sen seçilmişsin sövebilirsin mi diyeceğiz. Sonuçta yargıda devlet organlarında bir erk ve anayasada belirtildiği gibi yürütmenin tüm işlemleri yargı kontrolünden geçer. Neyse sinirlenmeyim şimdi hayırlısı olsun diyelim...

Bilhassa yazdım "faşizm" diye.
Bir kesimi, zümreyi, yaygın fiziksel özellikleri üzerinden hakaret ederek aşağılamak nefret söyleminin, faşizmin DANİSKASIdır. Nazi döneminin nişanesi bir harekettir bu yaptığın. Günümüzde de "uygar" toplumlarında buna "nefret suçu" denir ve ifade özgürlüğünün bile dışında tutulur. Faşizm yalnız "ırk" üzerinden ayrımcılığı değil her tür "kitle"ye yönelik etnik,dini,fiziksel,cinsiyete dayalı,dile dayalı ayrımcılığı işaret eder.
Birikmiş kin ve hınç da tam da bu tür nefret söylemlerini tetikleyen başlıca sebeplerdendir.

Ben faşizmi televizyondan, google'dan değil, tarihten ve siyaset biliminden öğrendim. Fast food bilgilere tamah etmek tarzım değildir, bu 1

Klavye başından birine "eminim şöylesin, eminim böylesin" şeklinde ciddi ithamlar yağdırmak da düşüncenin önüne kurduğun önyargı barajlarına çok güzel örnek. Bir fikir ya da argüman üretecek düşünce kapasitesi olmayan insanlar genelde "sen kesin şöylesindir." gibi kafalarındaki sabit resimlere uydururlar gerçekleri ve gerçekle yüzleşip kabulleri sorgulamaktan kaçınırlar. Bilemiyorum sizde de aynı durum mu var bu 2

2 yıl önce değil, 1925'ten beri bu topraklarda muhalif seslerin, farklı olanın eza görmesi süregiden bir şeydir. Şimdilerde bu ezaya maruz kalan kesimler için çok ciddi üzüntüm ve eylemlerim var gücüm kapasitesinde. Bunu yaparken de senin gibi sağa sola hakaret etmeyecek kadar ahlaklıyım çok şükür. Ama, bu zamana kadar da aynı olaylar aynı hak yemeler aynı baskılar farklı kesimlere yöneltilirken bunlar hiç haber olmadı. Şimdi "akademik kriter" isteyenlerin birçoğu geçmişte aynı ezayı başkalarına uygulayanlar ya da onların destekçileriydi.
Benim içinse "Hak" bir tanedir. Rengi de tarafı da bıyığı da sakalı da yoktur. Bu 3

Ağzını topla, kendini zorla, fikir üreterek, argüman sunarak vermeye çalış. Sağı solu vatan hainliğiyle yaftalamak komikliğinden vazgeç. Hele de bunu bir forumda tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında klavye başında yapma hafifliğini gözden geçir.
Not: "senin gözün" zerre kadar umrumda değil. Ama ülkemde kendinden farklı düşünen herkesi vatan haini ilan etme paranoyası ve bunun sebep olduğu düşünce kabızlığı çok canımı sıkıyor.

YÖK artık....
Siz burda birbirinizle didişe durun. Memur zammı ne oldu diye kimse konuşmasın. Mart 15 te geçti zamsız. Nisan 15e yaklaşınca da 23 nisanı bayram olmaktan çıkardık derler. bu seferde maaşlar yerine 23 nisanları konuşuruz...

Geri