giresunda norm son durum

Kodla Büyü

deryabote

Aktif Üye
arkadaşlar yine geçen sene olduğu gibi okula yazı geldi apar topar dilekçe verip vermeyeceğim soruldu normu olan tek okul vardı başta vermeyecektim ama sonra şu resen atama meselesi yüzünden dilekçe verdim ama anlamadığım o okulda da bilgisayar ders sayısı aynıyken nasıl oluyorda orda norm oluyor bizde olmuyor bu mesleği seçtiğime br kez daha kahrettim atanalı 3 yıl doldu ama bi yüzümüz gülmedi benim gibi atama isteyen bir başkası oldumu

nasıl olur da sadece espiyeye geliyor
bize de zaman vermediler zaten bir saat içinde apar topar gönderdik tireboluda norm fazlası olan yokmu

Bölgedeki ders saati sayısına göre normlar hesaplanıyor. Liseler ve ilköğretimler beraber değerlendiriliyor norm hesaplanırken.

deryabote' Alıntı:
nasıl olur da sadece espiyeye geliyor
bize de zaman vermediler zaten bir saat içinde apar topar gönderdik tireboluda norm fazlası olan yokmu

benim eşim norm fazlası "o da doğum izninde" benim ise en son baktığımda normum vardı.şimdi bilmiyorm.
ama hocam sana tavsiyem meslek lisesine tayin iste.en azından ordan başka bir okula gönderilmezsin...

sinerjiq hocam eşinize selamlar izne ayrıldı demek çok selam söylesin derya derseniz o tanır bu arada meslek lisesine tayin isteyemiyorum böteliyim

Giresunda norm fazlası olup yer değiştirme isteyen tek benmiyim benim gibi olup da sonucunu öğrenen varmı acaba pazartesi eş durumu başlayacak da bugün belli olması lazımdı

Geri