giriş sayfası değiştirme pasif durumda

Kodla Büyü

melekcevikoz

Aktif Üye
Müdürün bilgisayarında giriş sayfasını değiştirmek istiyorum ama pasif görünüyor. Yardımcı olabilirmisiniz?

program ekle kaldırdan sisteme yüklenmiş bir araç çubuğu var mı diye bakın varsa kaldırın. tarayıcı ayarlarını sıfırlayın. olmazsa

# Başlat / çalıştır
# gpedit.msc
# kullanıcı yapılandırması
# Windows ayarları
# internet Explorer bakımı
# url ler
# önemli url ler
# burada 1. seçenek ana sayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz

çalıştır regedit HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE - Policies - Microsoft - Internet Explorer- Control Panel
Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç 1 olan değeri 0 olarak değiştir.
yanlış hatırlamıyorsam böyleydi

Aynı sorun bendede oldu arkadaşlar. Boteaktif nikli kullanıcının dediği küçük programla temizliyorum. Fakat pc yeniden başladığında tekrar internet seçenekleri pasif oluyor. Spyware Doctor ile tarama yapıp tüm spamları temizliyorum fakat yine sorun çözülmüyor. Formattan başka tavsiyesi olan varmı acaba?

bu programcıkla da düzeltebilirsiniz. kendi sitesini anasayfa yapıyor fakat sonradan değiştirebiliyorsunuz.

hocam bu da bir diğer regedit kaydı...rarı actıktan sonra çıkan dosyayı çalıştırın...sorulan soruya evet dedikten sonra anasayfanız temiz olarak ve pasifliği gitmiş şekilde karşınıza gelecek

Ekli dosyalar

O işlemi yapıyoruz daha sonra giriş sayfası kilidi kalkıyor değiştiriyoruz fakat pc yeniden başlayınca yine kitleniyor kilit. Spyware Doctor ilede temizliyorum ama sonuç yine sıfır. Spam programı önerisi olan yada sorun hakknda çözüm önerisi olan?

pisces' Alıntı:
çalıştır regedit HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE - Policies - Microsoft - Internet Explorer- Control Panel
Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç 1 olan değeri 0 olarak değiştir.
yanlış hatırlamıyorsam böyleydi
:alkis:

ben de hijack this diye bi program var onunla taratıyorum ve sorun çözülüyor..

Geri