giris sayfası değişmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cenk78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cenk78

Üye
formdaşlar denetim masasındaki giriş sayfası değiştirme bölümü aktif değil yani silik yazı var internet ayarlarını sıfırladığım halde düzelmedi.Regedit ten internet ayarlarına baktım ama bir şey yapamadım bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim

Avira kötü bir program değil ama her antivirüs programının bazen gözden kaçırdıkları oluyor. Ben Kaspersky 7 kullanıyorum. Ayrıca Drive Vaccine PC Restore programı yüklü.

sensey form da geçen sorun bende de oluyo sorun bilgisayar açılırken sürekli bios açılıyor işletim hızını 133-33 gözüküyor bu ayarı daha önce 100-33 yaptığımda düzeliyordu şimdi bu değeşimi de yaptırmıyor sence ne yapmalı

mualimievvel kasp. 9 un denemesini yükledim tarattım ama int. giriş sayfası bölümü yine aktif değil bu virüsü nasıl temizleyebilirim

cenk78' Alıntı:
sensey form da geçen sorun bende de oluyo sorun bilgisayar açılırken sürekli bios açılıyor işletim hızını 133-33 gözüküyor bu ayarı daha önce 100-33 yaptığımda düzeliyordu şimdi bu değeşimi de yaptırmıyor sence ne yapmalı
Biosunuzun güncel sürümü varsa güncelleyin veya biosun default (varsayılan ayarlar) ayarlarını yükleyin. Biosla ilgili tecrübeniz yoksa -kısmen riskli olduğu için- anlayan biri yapsa daha iyi olur. Güncelleme yapmadan önce mevcut biosun yedeğini mutlaka alın.

cenk78' Alıntı:
mualimievvel kasp. 9 un denemesini yükledim tarattım ama int. giriş sayfası bölümü yine aktif değil bu virüsü nasıl temizleyebilirim
O virüsü temizlediğinizi farzetsek bile yaptığı ayar değişikliklerini ancak elle veya bu soruna yönelik hazırlanmış programlarla düzeltebilirsiniz.Şu sayfayı da inceleyin isterseniz:
http://www.donanimmerkezi.com/giris-say ... -7651.html

regedit
hykey current user
software
policies
microsoft
internet explorer
control panel de home page çift tıkla değeri sıfır yap

formdaş fedkakar arkadaşlar değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür.sizin önerileriniz uyguladım,giriş sayfasını değiştirdim şayet giriş sayfası silik olmasını değiştiremedim,yazıcı ayrlarım bozuldu bende acronis image çektim tam istediğm hale geldi yine de çok teşekkürler

Geri