gis te sıkıntımı var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cakir528
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cakir528

Aktif Üye
arkadaşlar ygs görevleri dün açıklandı.görev çıkmadı bana.şimdi ise girdiğimde ne onay işlemleriyle alakalı yada görev çıkmadığına dair olan bölüm aktif değil.sizde durum nasıl?acaba sınav görevi çıkmayanların sayfası görevlendirmelerim sayfası aktifliği yok mu oluyor?

Daha açıklanmadı olarak biliyorum. Başvurular daha 28 inde sondu. Ayrıca geçen yıldan hatırlıyorum önce öğrencilerin yerleri belli oldu daha sonra sınava 1 hafta kalada veya 3 4 gün kala görevlilerin yeri belli olmuştu. Sınav güvenliği açısından... Şimdi baktım aayrıca gis e açıklama filanda yok.

güncelleme felan var sanırım. dün bizim md yard. baktığında görev çıkmıştı ona. akşama bidaha baktığında görevlendirme yok gözüküyo. henüz kesinleşmedi sanırm.

marasliyim' Alıntı:
MÜDÜRÜN ŞİFRESİYLE GİRDİM HALEN AÇIKLANMAMIŞ.
Müdürün şifresi ile girdiğinde(nereye girdiniz bilmiyorum ama -sanırım yönetim- görevli işlemleri.buraya bilgi geliyor mu ki)Farklı ne görmeyi umuyordunuz acaba hocam?

cuma günü bazı öğretmen arkadaşlara görev yeri belgelerini aldık ama bugün aynen cakir528 hocamın dediği gibi açıklanmamış gibi görünüyo

abtani' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
Müdürün şifresi ile girdiğinde(nereye girdiniz bilmiyorum ama -sanırım yönetim- görevli işlemleri.buraya bilgi geliyor mu ki)Farklı ne görmeyi umuyordunuz acaba hocam?
müdürün gis şifresiyle sistemine girdim hocam.gis. görevli işlemleri sistemine. ösym yönetim işlemlerine girmedim. o kadarını da düşünün bir zahmet :x

galiba görev atamasıyla alakalı bir problem oluştu.tekrar açıklayacaklar galiba.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Mebbis'te yapılması gereken son güncellemenizi yaptınız ve "ÖSYM sınavlarında görev istiyorum" bölümünü işaretlediniz değil mi?

marasliyim' Alıntı:
abtani' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
müdürün gis şifresiyle sistemine girdim hocam.gis. görevli işlemleri sistemine. ösym yönetim işlemlerine girmedim. o kadarını da düşünün bir zahmet :x
Kendi tc kullanarak girdiğinizde açıklanmayan bir şey,müdür olarak girdiğinizde görünecekmiydi de "MÜDÜRÜN ŞİFRESİYLE GİRDİM HALEN AÇIKLANMAMIŞ." yazıyorsunuz.Boş mesaj yazıp sonra neye kızıyorsunuz ki.

Geri