Gitar öğrenmek istiyorum

Kodla Büyü

alpaygunes

Süper Üye
Süper Üye
Beyler gitar öğrenmek istiyorum. Bağlamadan dolayı parmaklar nisbeten yatkın. Gitara okadar yabancıyımki ne soracağımıda bilemiyorum. Ne yapmalı nerden başlamalı. Bilenler bu başlık altında fikirlerini paylaşırsa sevinirim. bir aydır aklıma geldikçe araştırıyorum. Öncelikle gitar almam lazım başlangıç için 200 TL bütçem var . :) Sizce nasıl? Yaşadığım sıkıntıları yaşamış olanlar , ne dersiniz ?

hocam bu konuda size öner yavuz gitar eğitim seti var 2 dvd toplamda 15 saat
bu eğitim setini ben öner hocanın elinden almıştım gerçekten çok iyi anlatıyor ve amatör düzeyde çok iyi öğrtiyor gerisi size kalmış
ben yaklaşık bir senede baya geliştirmiştim kendimi

kaybil' Alıntı:
bu eğitim setini ben öner hocanın elinden almıştım gerçekten çok iyi anlatıyor ve amatör düzeyde çok iyi öğrtiyor gerisi size kalmış
Bu eğitim setinin karadüzen (uzun sap bağlama) için olanı da var mı acaba?

Hocam başlangış için 200 tl lik bir klasik gitar işinizi görür... kursa felan gitmeyi düşünmeden kendiniz öğrenmeyi düşünüyorsanız nette başlangıç için alıştırma videoları var. öncelikle parmakların alışması için uzun bir süre çalışmanız gerekecek. sonrasında akor ları öğrenmeniz lazım. ritim atma olayını kaptınızmı tamamdır. notalı çalmak isterseniz işiniz zor. çok çalışma gerekiyor. kolay gelsin şimdiden :)

Hocam Guitar pro diye bir program var onu indir egzersizler indir orda akorları falanda gösteriyor ama öncelikle gitara elinin alışması için basit egzersizler yapmak şart. Kolay gelsin :D

ferdierdem55' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
Bu eğitim setinin karadüzen (uzun sap bağlama) için olanı da var mı acaba?

hayır hocam sadece klasik gitar için

ARkadaşlar mesajlarınız için teşekkürler. youtubede başlangıç seviyesi dersler var sanırım başlangıç için iyi. parmaklar her nekadar bağlamadan dolayı biraz yatın olsada tabi gitar başka bierşey bol bol egzersizle bir süre ilerlerim. Umarım hevesim yarıda kalmaz yaş 35 yolun yarısı :)

Geri