Gittigidiyor mu? Sahibinden mi?

Kodla Büyü
ben sahibindene güvenmiyorum gittigidiyor şuan en güvenilir alışveriş sitesi bana göre

asp-php' Alıntı:
kendi sayfanızı yapmak varken neden komisyon alan sayfalar?

Kendi sayfanı tanıtıp insanlara sattığın malzemeyi gösterene kadar harcadığın para > Komisyon alan gittigidiyor, sahibinden'e harcadığın para

hakanarya' Alıntı:
Kendi sayfanı tanıtıp insanlara sattığın malzemeyi gösterene kadar harcadığın para > Komisyon alan gittigidiyor, sahibinden'e harcadığın para

Hocama katılıyorum.Bi yandan kendi sitemizi hazırlıyoruz .

gitti gidiyor % 10 komisyon alıyor,sanalpazar % 5 ,yenicarsim % 7 olması lazım.Ancak sanalpazarın dezavantajı kredi kartı puan kampanyaları yapmıyor.Diğer iki site surekli olarak %10 puan kampanyaları yapıyor.gittigidiyor ise tam bir kimkime dumduma ne oldugu belli olmayan trışkadan bir site.Alıcı satıcı herkesi magdur ediyor,en iyisi bana gore yenicarsim ama orda magaza acabilmek icin vergi mukellefi olmak lazım zannediyorum.ben olsam sahibinden de acardım tam bir halk sitesi.En alt kesimden en elit tabakaya kadar herkes aradığını sahibinden.com da arıyor.Tek dezavantajı kampanyaları olmuyor.

yıllardır bu işin içinde biri olarak
ikisidr aynı
gittigidiyor %10
sahibinden %7
sanalpazar %5
yeniçarşım %10
satıcıdan kesinti yapar
100 tl ye satılan ürün satıcıya 90 tl olarak gecer
ama en önemlisi şudur

bu siteler hep alıcıdan yanadır.
satıcıyı hiç dinlemezler

kaybil' Alıntı:
ben sahibindene güvenmiyorum gittigidiyor şuan en güvenilir alışveriş sitesi bana göre
+1
geçen hafta internetten alışveriş konusunu anlattım, örnek olarakta gitti gidiyoru verdim, tabi isminden dolayı çocuklardan iğrenç espriler geliyor katlanmak çok güç. :)

hocam ben gittigidiyor daki hesabımı tamamıyle kapattım. sebeb ise illimunati sembolünü kullanmaları.

Ekli dosyalar

• gittigidiyor-un-illuminati-bağlantısı_224795.jpg
    gittigidiyor-un-illuminati-bağlantısı_224795.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 1,858
ozcanikli' Alıntı:
yıllardır bu işin içinde biri olarak
ikisidr aynı
gittigidiyor %10
sahibinden %7
sanalpazar %5
yeniçarşım %10
satıcıdan kesinti yapar