gizli bölümde acronis image??yardım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşın bilgisayarına format atıyordum, sistemin kurulacağı yeri seçerken "f" diye bi bölüm olduğunu ve adının da "acronis.." olduğunu gördüm. normalde windowsta c ve d var. f yok. bu f deki acronisin imagını yükleyebilir miyim? nasıl yükleniyor acaba bilen var mı? ghost kullandım ama bu programı kullanmadım, bilgisayara acronisi kursam bu bölümü kendisi görür mü? yardım lütfen..

bu acronisi kullananınız yok mu, okunuyor cevap gelmiyor, yardım lütfen!

alooooooooo beş bin lira alooooo. tünele girdim tünele......
arkadaşlar şu acronise bir çare yaw

Öncelikle acronisle oluşturulmuş boot CD si ile makinayı başlatın.
Kullandığınız versiyona göre Restore ya da Recovery menüsünden yüklenecek imaj dosyasının kaynağını olarak F yi gösterin.
F ile isimlendirilen bölüm daha önce acronis kullanan biri tarafından Secure zone olarak ayrılıp imaj oraya kaydedilmiş olabilir.

fahrican' Alıntı:
Öncelikle acronisle oluşturulmuş boot CD si ile makinayı başlatın.
Kullandığınız versiyona göre Restore ya da Recovery menüsünden yüklenecek imaj dosyasının kaynağını olarak F yi gösterin.
F ile isimlendirilen bölüm daha önce acronis kullanan biri tarafından Secure zone olarak ayrılıp imaj oraya kaydedilmiş olabilir.
nikini sevdiğim sağolasın, teşekkür ettim, bir deneyim bakayım. öncelikle şu bootlu acronis programını bir arayayım.

hiren's boot cd içinde recovevery menüsünde bu programı bulabilirsin.

Geri